Geredespor, 'çetin' çalışacak!

SPOR 06.08.2016 - 14:46, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2129+ kez okundu.
 

Geredespor, 'çetin' çalışacak!

Kamuoyunun yakından tanıdığı avukat İsmail Çetin, Geredespor’un yeni başkanı oldu.
İlçemizin yegâne futbol takımı Geredespor, yeni dönemde hayli çetin çalışacak! Kamuoyunun yakından tanıdığı sevilen isim İsmail Çetin, Geredespor’un yeni başkanı oldu. Geredespor Kulübü’nün 30’uncu olağan kongresi dün belediye meclis salonunda yapıldı. Mevcut Geredespor Başkanı Nazım Göktaş'ın yeniden aday olmadığı kongre sonrasında Geredespor Kulübü’nün yeni başkanı, kamuoyunun yakından tanıdığı başarılı hukukçu avukat İsmail Çetin oldu. Yeni başkan Çetin, Geredespor’u daha iyi noktalara taşımak için var güçleriyle çalışacaklarını belirterek, kendisine destek verenlere de teşekkür etti.
Kamuoyunun yakından tanıdığı avukat İsmail Çetin, Geredespor’un yeni başkanı oldu.

İlçemizin yegâne futbol takımı Geredespor, yeni dönemde hayli çetin çalışacak!

Kamuoyunun yakından tanıdığı sevilen isim İsmail Çetin, Geredespor’un yeni başkanı oldu.

Geredespor Kulübü’nün 30’uncu olağan kongresi dün belediye meclis salonunda yapıldı.

Mevcut Geredespor Başkanı Nazım Göktaş'ın yeniden aday olmadığı kongre sonrasında Geredespor Kulübü’nün yeni başkanı, kamuoyunun yakından tanıdığı başarılı hukukçu avukat İsmail Çetin oldu.

Yeni başkan Çetin, Geredespor’u daha iyi noktalara taşımak için var güçleriyle çalışacaklarını belirterek, kendisine destek verenlere de teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.