Başkentte buluşuyorlar..

12.10.2016 - 10:06, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1859+ kez okundu.
 

Başkentte buluşuyorlar..

Gerede köyleri, Geredeliler Derneği’nde buluşuyor, geleceği planlıyor.
Uzaktaki hemşehrileri tek çatı altında toplayarak, birlik beraberliği sağlayan derneklerden biri olan Gerede Kültür Sosyal ve Yardımlaşma Derneği kısa zamanda önemli projeleri hayata geçirmeyi de başardı. Sosyal faaliyetlerle adından sıkça söz ettirmeye başlayan dernek, başkentteki Geredelileri bir araya getirerek, kaynaşmalara vesile oluyor. Merkezi Ankara’da bulunan Gerede Kültür Sosyal ve Yardımlaşma Derneği, kurulduğu günden itibaren kapılarını Geredeli hemşerilerine açıyor. Bu kapsamda Gerede’nin köyleri, köy toplantılarını Geredeliler Dernek binasında yapıyor. Son olarak Kayıkiraz Köyü gençleri “kayı boyu canlanıyor” sloganıyla düzenlenen toplantıda buluştu. Yoğun bir katılımla gerçekleşen programda; birlik ve beraberliği oluşturmak isteyen köylüler, bu tür programların sürekli hale getirilmesine karar verdi. Gayet verimli geçtiği ifade edilen program bitiminde Kayıkiraz Köyü gençleri, sıcak samimi bir ortam sağladığı için Geredeliler Derneği’ne teşekkür ederek toplantılarına son verdi.
Gerede köyleri, Geredeliler Derneği’nde buluşuyor, geleceği planlıyor.

Uzaktaki hemşehrileri tek çatı altında toplayarak, birlik beraberliği sağlayan derneklerden biri olan Gerede Kültür Sosyal ve Yardımlaşma Derneği kısa zamanda önemli projeleri hayata geçirmeyi de başardı.

Sosyal faaliyetlerle adından sıkça söz ettirmeye başlayan dernek, başkentteki Geredelileri bir araya getirerek, kaynaşmalara vesile oluyor.

Merkezi Ankara’da bulunan Gerede Kültür Sosyal ve Yardımlaşma Derneği, kurulduğu günden itibaren kapılarını Geredeli hemşerilerine açıyor. Bu kapsamda Gerede’nin köyleri, köy toplantılarını Geredeliler Dernek binasında yapıyor.

Son olarak Kayıkiraz Köyü gençleri “kayı boyu canlanıyor” sloganıyla düzenlenen toplantıda buluştu. Yoğun bir katılımla gerçekleşen programda; birlik ve beraberliği oluşturmak isteyen köylüler, bu tür programların sürekli hale getirilmesine karar verdi.

Gayet verimli geçtiği ifade edilen program bitiminde Kayıkiraz Köyü gençleri, sıcak samimi bir ortam sağladığı için Geredeliler Derneği’ne teşekkür ederek toplantılarına son verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.