Geredelilerin gönlü de tatlıdır!..

GÜNDEM 11.11.2016 - 10:39, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1583+ kez okundu.
 

Geredelilerin gönlü de tatlıdır!..

Ankara Geredeliler Derneği, anlamlı bir çalışmaya imza atarak, Güney Doğu Bölgesi’nde görev yapan özel hareket polis ve askerimize Gerede ile özdeşleşmiş meşhur şak-şak helvası gönderdi.
Gerede’nin önde gelen üreticilerinden Gerede Yüksel Helva’nın da destek verdiği, özel hareket polisimiz ve askerimiz için oluşturulan kilolarca helva gerekli yerlere de ulaştırıldı. Ankara Geredeliler Derneği, anlamlı bir çalışmaya imza atarak, Güney Doğu Bölgesi’nde görev yapan özel hareket polis ve askerimize Gerede ile özdeşleşmiş meşhur şak-şak helvası gönderdi. Gerede Yüksel Helva’nın özenle hazırladığı paketlerde muhafaza edilen çifte kavrulmuş cevizli koz helvaları; Ankara Gölbaşı Özel Hareket Daire Başkanlığı’na, Geredeli Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Prof. Dr. Seyit Sertçelik’in de katılımı ile Dernek Başkanı Cafer Alagöz ve yönetim kurulu üyeleri tarafından teslim edildi. Geredeliler Derneği tarafından organize edilen dağıtım töreninde Özel Hareket Daire Başkanı Selami Türker; “Türk milletinin desteği ve duaları bizleri daha güçlü kılmaktadır” dedi. Kampanyayı destekleyen ve dualarını esirgemeyen Geredelilere teşekkür eden Türker, “Güvenlik güçlerimizin motivasyonunu yükseltmek için düzenlediğiniz bu kampanyayı gayet anlamlı buluyorum,” şeklinde konuştu. Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Geredeli hemşehrimiz Prof.Dr. Seyit Sertçelik ise yaptığı konuşmada; “Son bir yıl içinde güneydoğuda ilçe merkezinde yapılan operasyonların tarih sahnesinde böylesine bir mücadele örneğinin görülmediğini, savaş sahası ya da askeri mücadelede düşmanınızı bilirsiniz fakat buralarda şehrin içerisinde bir tek sivilin dahi burnu kanamadan ara sokaklarda birçok tuzağa karşın terör unsurlarından temizlendiğini gördük. Güvenlik güçlerimize özel harekât daire başkanı aracılığı ile tebrik ve teşekkür ederim” dedi. Son olarak söz alan Ankara Geredeliler Dernek Başkanı Cafer Alagöz ise, ‘Güvenlik güçlerimize bir kilo enerjide bizden olsun’ kampanyası başlattıklarını dile getirdi. Dernek Başkanı Alagöz; “Biz 2 yıl önce Ankara’da kurulan yeni bir derneğiz, 1. yılımızda büyük bir iftar programı düzenlemiştik. Fakat 2. yılda ise güvenlik güçlerimizin güneydoğuda terör örgütlerini bu topraklardan temizlemek amacıyla yaptıkları bu mücadelede onları motivasyon etmek amacıyla ‘Güvenlik güçlerimize bir kg enerjide bizden olsun’ kampanyası yaptık. Bölgemize özel şak şak helvalarımız 1 tona ulaştığında ise maalesef hazırlıklarımızı 15 Temmuz darbe girişimi ile askıya almak zorunda kaldık. Gün bugün oldu, biz Geredeli hemşerilerimizin en kalbi duyguları ile sevgilerini, desteklerini ve dualarını motivasyon amaçlı sembolik olan helvalarımızı sizin aracılığınızla vatan nöbetinde olan güvenlik güçlerimize ulaştırmaktan büyük mutluluk duymaktayız” dedi. “Allah, vatanın bekçiliğini ve bizlerin güvenliğini sağlayan ana kuzusu vatan evlatlarına güç kuvvet versin, Allah onlardan razı olsun,” sözlerine yer verdi.
Ankara Geredeliler Derneği, anlamlı bir çalışmaya imza atarak, Güney Doğu Bölgesi’nde görev yapan özel hareket polis ve askerimize Gerede ile özdeşleşmiş meşhur şak-şak helvası gönderdi.

Gerede’nin önde gelen üreticilerinden Gerede Yüksel Helva’nın da destek verdiği, özel hareket polisimiz ve askerimiz için oluşturulan kilolarca helva gerekli yerlere de ulaştırıldı.

Ankara Geredeliler Derneği, anlamlı bir çalışmaya imza atarak, Güney Doğu Bölgesi’nde görev yapan özel hareket polis ve askerimize Gerede ile özdeşleşmiş meşhur şak-şak helvası gönderdi.

Gerede Yüksel Helva’nın özenle hazırladığı paketlerde muhafaza edilen çifte kavrulmuş cevizli koz helvaları; Ankara Gölbaşı Özel Hareket Daire Başkanlığı’na, Geredeli Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Prof. Dr. Seyit Sertçelik’in de katılımı ile Dernek Başkanı Cafer Alagöz ve yönetim kurulu üyeleri tarafından teslim edildi.

Geredeliler Derneği tarafından organize edilen dağıtım töreninde Özel Hareket Daire Başkanı Selami Türker; “Türk milletinin desteği ve duaları bizleri daha güçlü kılmaktadır” dedi.

Kampanyayı destekleyen ve dualarını esirgemeyen Geredelilere teşekkür eden Türker, “Güvenlik güçlerimizin motivasyonunu yükseltmek için düzenlediğiniz bu kampanyayı gayet anlamlı buluyorum,” şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Geredeli hemşehrimiz Prof.Dr. Seyit Sertçelik ise yaptığı konuşmada; “Son bir yıl içinde güneydoğuda ilçe merkezinde yapılan operasyonların tarih sahnesinde böylesine bir mücadele örneğinin görülmediğini, savaş sahası ya da askeri mücadelede düşmanınızı bilirsiniz fakat buralarda şehrin içerisinde bir tek sivilin dahi burnu kanamadan ara sokaklarda birçok tuzağa karşın terör unsurlarından temizlendiğini gördük. Güvenlik güçlerimize özel harekât daire başkanı aracılığı ile tebrik ve teşekkür ederim” dedi.

Son olarak söz alan Ankara Geredeliler Dernek Başkanı Cafer Alagöz ise, ‘Güvenlik güçlerimize bir kilo enerjide bizden olsun’ kampanyası başlattıklarını dile getirdi.

Dernek Başkanı Alagöz; “Biz 2 yıl önce Ankara’da kurulan yeni bir derneğiz, 1. yılımızda büyük bir iftar programı düzenlemiştik. Fakat 2. yılda ise güvenlik güçlerimizin güneydoğuda terör örgütlerini bu topraklardan temizlemek amacıyla yaptıkları bu mücadelede onları motivasyon etmek amacıyla ‘Güvenlik güçlerimize bir kg enerjide bizden olsun’ kampanyası yaptık. Bölgemize özel şak şak helvalarımız 1 tona ulaştığında ise maalesef hazırlıklarımızı 15 Temmuz darbe girişimi ile askıya almak zorunda kaldık. Gün bugün oldu, biz Geredeli hemşerilerimizin en kalbi duyguları ile sevgilerini, desteklerini ve dualarını motivasyon amaçlı sembolik olan helvalarımızı sizin aracılığınızla vatan nöbetinde olan güvenlik güçlerimize ulaştırmaktan büyük mutluluk duymaktayız” dedi. “Allah, vatanın bekçiliğini ve bizlerin güvenliğini sağlayan ana kuzusu vatan evlatlarına güç kuvvet versin, Allah onlardan razı olsun,” sözlerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.