Geredeli şampiyon imzayı attı!

SPOR 21.07.2016 - 12:52, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2689+ kez okundu.
 

Geredeli şampiyon imzayı attı!

Geredespor'da yetişen ve son olarak Etimesgut Belediyespor ile şampiyonluk yaşayan kaleci Sefa Demirses Spor Toto 3.Lig temsilcisi Diyarbekirspor ile anlaşma sağladı.   Geçtiğimiz sezon Spor Toto 3.Lig'de Etimesgut Belediyespor'un formasını terleten genç kaleci 2. bir şampiyonluk yaşamak istediğini ve hedefleri olan Diyarbekirspor'a imza attığını söyledi. Önceki günlerde İstanbul'da gerçekleşen görüşme sonrası 2 yıllık mukaveleye imza atan Demirses, 20 Temmuz'da Kartepe'deki kampa katılarak, futbol yaşamına yeni takımı ile start verdi.

Geredespor'da yetişen ve son olarak Etimesgut Belediyespor ile şampiyonluk yaşayan kaleci Sefa Demirses Spor Toto 3.Lig temsilcisi Diyarbekirspor ile anlaşma sağladı.
 

Geçtiğimiz sezon Spor Toto 3.Lig'de Etimesgut Belediyespor'un formasını terleten genç kaleci 2. bir şampiyonluk yaşamak istediğini ve hedefleri olan Diyarbekirspor'a imza attığını söyledi.


Önceki günlerde İstanbul'da gerçekleşen görüşme sonrası 2 yıllık mukaveleye imza atan Demirses, 20 Temmuz'da Kartepe'deki kampa katılarak, futbol yaşamına yeni takımı ile start verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.