Başgimpa, büyüyor!..

24.09.2016 - 12:31, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 3092+ kez okundu.
 

Başgimpa, büyüyor!..

Kurucu sahipliğini Geredeli hemşehrilerimizin yaptığı önemli zincir marketlerden olan Başgimpa; Ankara, Bolu ve Zonguldak Devrek’te toplam 54 mağaza ile faaliyet göstermeye devam ediyor.
Binlerce kişiye sağladığı istihdam ve ülke ekonomisine kazandırdığı katma değer ile önemli zincirlerden biri olarak gösterilen Başgimpa, kazandırdığı yeni şubeleri ile de dikkat çekiyor. Kurucu sahipliğini Geredeli hemşehrilerimizin yaptığı önemli zincir marketlerden olan Başgimpa; Ankara, Bolu ve Zonguldak Devrek’te toplam 54 mağaza ile faaliyet göstermeye devam ediyor. İl genelindeki mağaza şube sayılarını da artıran Başgimpa, Bolu’da ki sayısını da yediye çıkarıyor… Merkezi Ankara’da bulunan ve aslen Geredeli olan hemşerilerimizi Başgimpa Genel Müdürlüğü’ne yaptığımız ziyarette, çalışmaları yerinde inceleyen ekibimiz, oluşturulan istihdam alanı ile takdirleri hakeden hemşehrilerimize teşekkür etti. Sevilen hayırsever işadamları Şaban Başdurak, Mehmet Ali Başdurak ve İsmail Başdurak’ın oluşturduğu bir aile şirketi olan Başgimpa, gelenekselçi anlayışı, kurumsal bütünlük ile devam ettiriyor. Sorularımızı içtenlikle cevaplayan Başdurak Ailesi anlattıkça bizde bir Geredeli olarak gururlanıyoruz. Gıda perakendeciliğinde önemli bir paya sahip olan ve bin 100 çalışanı bulanan Başgimpa çalışanlarını bir iş ortağı olarak değerlendirip aslında onlar için değer oluşturmaya ve onlar için büyümeye devam ettiklerini söyledi. Birçok sosyal sorumluluk projesine imza attıklarını ve iş dünyasının en büyük misyonunun istihdam oluşturmak olduğunun altını çizen Başdurak Ailesi, siyasi ve ekonomik istikrarı önemseyerek desteklediklerini söyledi. Gazetemize konuşan Başdurak Ailesi, yeni yatırımlar hedeflediklerini belirterek, yakında hizmete başlayacak olan yeni bir şubenin de müjdesini verdi. Geredeli Başdurak Ailesi verdiği bilgilerde; “Ülkemizin içinde bulunduğu duruma yapılacak en büyük katkı yatırımlara devam etmektir. Bu sebeple Ankara’da, Bolu’da ve ülkemizin diğer bölgelerinde de yatırımlar düşünüyoruz,” diye konuştu. Bolu’da Semerkand Mahallesi’nde yakında hizmete başlayacak olan yeni bir şubenin de müjdesini veren işadamları, mağaza sayısını toplamda 55’e çıkarmayı hedeflediklerini aktardı. Geredeli üç kardeşin önderliğinde hizmet veren Başgimpa Bolu’da 7’nci mağazayı açmış olacak; Bahçelievler, Sümer, Kalıcıkonutlar ve Gölyüzü mahallelerinde faaliyet gösteren Başgimpa Marketler Zinciri, Gerede’de de iki mağaza ile hizmet veriyor.
Kurucu sahipliğini Geredeli hemşehrilerimizin yaptığı önemli zincir marketlerden olan Başgimpa; Ankara, Bolu ve Zonguldak Devrek’te toplam 54 mağaza ile faaliyet göstermeye devam ediyor.

Binlerce kişiye sağladığı istihdam ve ülke ekonomisine kazandırdığı katma değer ile önemli zincirlerden biri olarak gösterilen Başgimpa, kazandırdığı yeni şubeleri ile de dikkat çekiyor.

Kurucu sahipliğini Geredeli hemşehrilerimizin yaptığı önemli zincir marketlerden olan Başgimpa; Ankara, Bolu ve Zonguldak Devrek’te toplam 54 mağaza ile faaliyet göstermeye devam ediyor.

İl genelindeki mağaza şube sayılarını da artıran Başgimpa, Bolu’da ki sayısını da yediye çıkarıyor… Merkezi Ankara’da bulunan ve aslen Geredeli olan hemşerilerimizi Başgimpa Genel Müdürlüğü’ne yaptığımız ziyarette, çalışmaları yerinde inceleyen ekibimiz, oluşturulan istihdam alanı ile takdirleri hakeden hemşehrilerimize teşekkür etti.

Sevilen hayırsever işadamları Şaban Başdurak, Mehmet Ali Başdurak ve İsmail Başdurak’ın oluşturduğu bir aile şirketi olan Başgimpa, gelenekselçi anlayışı, kurumsal bütünlük ile devam ettiriyor.

Sorularımızı içtenlikle cevaplayan Başdurak Ailesi anlattıkça bizde bir Geredeli olarak gururlanıyoruz. Gıda perakendeciliğinde önemli bir paya sahip olan ve bin 100 çalışanı bulanan Başgimpa çalışanlarını bir iş ortağı olarak değerlendirip aslında onlar için değer oluşturmaya ve onlar için büyümeye devam ettiklerini söyledi.

Birçok sosyal sorumluluk projesine imza attıklarını ve iş dünyasının en büyük misyonunun istihdam oluşturmak olduğunun altını çizen Başdurak Ailesi, siyasi ve ekonomik istikrarı önemseyerek desteklediklerini söyledi.

Gazetemize konuşan Başdurak Ailesi, yeni yatırımlar hedeflediklerini belirterek, yakında hizmete başlayacak olan yeni bir şubenin de müjdesini verdi.

Geredeli Başdurak Ailesi verdiği bilgilerde; “Ülkemizin içinde bulunduğu duruma yapılacak en büyük katkı yatırımlara devam etmektir. Bu sebeple Ankara’da, Bolu’da ve ülkemizin diğer bölgelerinde de yatırımlar düşünüyoruz,” diye konuştu.

Bolu’da Semerkand Mahallesi’nde yakında hizmete başlayacak olan yeni bir şubenin de müjdesini veren işadamları, mağaza sayısını toplamda 55’e çıkarmayı hedeflediklerini aktardı.

Geredeli üç kardeşin önderliğinde hizmet veren Başgimpa Bolu’da 7’nci mağazayı açmış olacak; Bahçelievler, Sümer, Kalıcıkonutlar ve Gölyüzü mahallelerinde faaliyet gösteren Başgimpa Marketler Zinciri, Gerede’de de iki mağaza ile hizmet veriyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.