Sabahtan akşama kadar gelmeyecek!..

GÜNDEM 01.12.2017 - 11:33, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1188+ kez okundu.
 

Sabahtan akşama kadar gelmeyecek!..

"mercanmedya.com'a yapılan elektronik açıklamada ilçemiz merkezinde enerji kesintisi uygulanacağı kaydedildi."
Zaman zaman yaşanan elektrik kesintileri ilçemizde devam ederken, yapılan duyuruda yeni kesintilerin kapıda olduğu aktarıldı. Son dönemdeki elektrik kesintileri vatandaşı çileden çıkarırken, bakım onarım çalışmalarının ise ne zaman biteceği belirsizliğini koruyor.   mercanmedya.com'a yapılan elektronik açıklamada ilçemiz merkezinde üç gün boyunca akşam saatlerine kadar enerji kesintisi uygulanacağı kaydedildi. SEDAŞ Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. Bolu İşletme Bakım Başmühendisliği’nden yapılan açıklamaya göre; bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle üç gün boyunca aralıklarla çoğu yerleşkelerde kesinti yaşanacağı öğrenildi. İlçemiz Gerede genelinde şebeke bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle 04, 05 ve 06 Aralık 2017 tarihlerinde akşam saatlerine kadar planlı elektrik kesintisi yapılacağı belirtildi. Gazetemize ulaştırılan açıklamaya göre, bakım ve onarım çalışmaları sebebiyle kesintinin yapılacağı yerler ve tarihleri şu şekilde; 04 Aralık 2017 saat 09.30 ile 17.30 saatleri arasında Yeni Mah. Yıldız Sok., Ayışığı Sok., Ardıç Sok., İlkokul Sok., Şimşir Sok., Çevikoğlu Sok., Kıble Sok., Söğüt Sok., ,Arda Sok., Poyraz Sok., Sergi Sok., Karabük Cad., Yüksel Cad. Oto Sanayi Bölgesi Bir Kısmı, Bolu Samsun Yolu Civarları. 05 Aralık 2017 saat 09.30 ile 17.30 saatleri arasında Yeni Mah. Yıldız Sok., Ayışığı Sok., Ardıç Sok., İlkokul Sok., Şimşir Sok., Çevikoğlu Sok., Kıble Sok., Söğüt Sok., ,Arda Sok., Poyraz Sok., Sergi Sok., Karabük Cad., Yüksel Cad. Oto Sanayi Bölgesi Bir Kısmı, Bolu Samsun Yolu Civarları. 06 Aralık 2017 saat 09.30 ile 17.30 saatleri arasında Yeni Mah. Tepe Sok., Süleymaniye Sok., Serin Sok., Yağmur Sok., Rüzgar Sok., Meltem Sok., Bahar Sok., Bahçeli Sok., Hacı Sadık Sok., Derman Sok., Serçe Sok., Dik Sok., İlkokul Sok., Önder Sok., Ağladı Sok., Ayışığı Sok., Gül Sok., Çiğdem Sok., Hacı Baki Çevikoğlu Cad., Zirve Cad., Nalbant Cad., Yüzüncüyıl ve Mimar Sinan Caddesi.
"mercanmedya.com'a yapılan elektronik açıklamada ilçemiz merkezinde enerji kesintisi uygulanacağı kaydedildi."

Zaman zaman yaşanan elektrik kesintileri ilçemizde devam ederken, yapılan duyuruda yeni kesintilerin kapıda olduğu aktarıldı.

Son dönemdeki elektrik kesintileri vatandaşı çileden çıkarırken, bakım onarım çalışmalarının ise ne zaman biteceği belirsizliğini koruyor.

 
mercanmedya.com'a yapılan elektronik açıklamada ilçemiz merkezinde üç gün boyunca akşam saatlerine kadar enerji kesintisi uygulanacağı kaydedildi.

SEDAŞ Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. Bolu İşletme Bakım Başmühendisliği’nden yapılan açıklamaya göre; bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle üç gün boyunca aralıklarla çoğu yerleşkelerde kesinti yaşanacağı öğrenildi.

İlçemiz Gerede genelinde şebeke bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle 04, 05 ve 06 Aralık 2017 tarihlerinde akşam saatlerine kadar planlı elektrik kesintisi yapılacağı belirtildi.


Gazetemize ulaştırılan açıklamaya göre, bakım ve onarım çalışmaları sebebiyle kesintinin yapılacağı yerler ve tarihleri şu şekilde;

04 Aralık 2017 saat 09.30 ile 17.30 saatleri arasında Yeni Mah. Yıldız Sok., Ayışığı Sok., Ardıç Sok., İlkokul Sok., Şimşir Sok., Çevikoğlu Sok., Kıble Sok., Söğüt Sok., ,Arda Sok., Poyraz Sok., Sergi Sok., Karabük Cad., Yüksel Cad. Oto Sanayi Bölgesi Bir Kısmı, Bolu Samsun Yolu Civarları.

05 Aralık 2017 saat 09.30 ile 17.30 saatleri arasında Yeni Mah. Yıldız Sok., Ayışığı Sok., Ardıç Sok., İlkokul Sok., Şimşir Sok., Çevikoğlu Sok., Kıble Sok., Söğüt Sok., ,Arda Sok., Poyraz Sok., Sergi Sok., Karabük Cad., Yüksel Cad. Oto Sanayi Bölgesi Bir Kısmı, Bolu Samsun Yolu Civarları.

06 Aralık 2017 saat 09.30 ile 17.30 saatleri arasında Yeni Mah. Tepe Sok., Süleymaniye Sok., Serin Sok., Yağmur Sok., Rüzgar Sok., Meltem Sok., Bahar Sok., Bahçeli Sok., Hacı Sadık Sok., Derman Sok., Serçe Sok., Dik Sok., İlkokul Sok., Önder Sok., Ağladı Sok., Ayışığı Sok., Gül Sok., Çiğdem Sok., Hacı Baki Çevikoğlu Cad., Zirve Cad., Nalbant Cad., Yüzüncüyıl ve Mimar Sinan Caddesi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.