Ölümden döndü!..

ASAYİŞ 11.10.2016 - 15:59, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2256+ kez okundu.
 

Ölümden döndü!..

Esentepe kavşağında kırmızı ışıkta duran yabancı plakalı tır’a arkadan çarpan otomobil aracın altına girdi.
Esentepe Kavşağında dün akşam saatlerinde meydana gelen kazada Tır’ın altına giren otomobilde bulunan sürücü ağır şekilde yaralandı. Sürücünün sağlık durumu ciddiyetini koruduğu belirtildi. Gerede ana giriş kavşağı olan Esentepe Kavşağında kırmızı ışıkta duran yabancı plakalı tır’a arkadan çarpan otomobil komple tır’ın altına girdi. TGZ866 plakalı Tır arkadan çarpan 14 KF 767 plakalı Fazlı Kutlugün idaresindeki araç tamamen parçalandı. Kaza mahalline çağırılan Gerede Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü Kaza Kırım Ekibi; tır’ın altına giren araçta sıkışan sürücüyü uzun uğraşlar sonucu çıkartabildi. Bir saat süren kurtarma operasyonu ile tır’ın altından çıkartılan yaralı Fazlı Kutlugün tedavi için 112 acil servis ambulansı ile Gerede Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Polis kazayla ilgili inceleme başlattı.
Esentepe kavşağında kırmızı ışıkta duran yabancı plakalı tır’a arkadan çarpan otomobil aracın altına girdi.

Esentepe Kavşağında dün akşam saatlerinde meydana gelen kazada Tır’ın altına giren otomobilde bulunan sürücü ağır şekilde yaralandı. Sürücünün sağlık durumu ciddiyetini koruduğu belirtildi.

Gerede ana giriş kavşağı olan Esentepe Kavşağında kırmızı ışıkta duran yabancı plakalı tır’a arkadan çarpan otomobil komple tır’ın altına girdi. TGZ866 plakalı Tır arkadan çarpan 14 KF 767 plakalı Fazlı Kutlugün idaresindeki araç tamamen parçalandı.

Kaza mahalline çağırılan Gerede Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü Kaza Kırım Ekibi; tır’ın altına giren araçta sıkışan sürücüyü uzun uğraşlar sonucu çıkartabildi.

Bir saat süren kurtarma operasyonu ile tır’ın altından çıkartılan yaralı Fazlı Kutlugün tedavi için 112 acil servis ambulansı ile Gerede Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Polis kazayla ilgili inceleme başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.