Gerede'de eve 'tarihi' baskın!..

ASAYİŞ 05.11.2018 - 10:49, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2340+ kez okundu.
 

Gerede'de eve 'tarihi' baskın!..

Gerede’de bir eve düzenlenene operasyonda çok sayıda tarihi eseri ele geçirildi.
Bolu İl Jandarma Komutanlığı Gerede’de bir eve düzenlediği operasyonda çok sayıda tarihi eseri ele geçirdi. Jandarma ekiplerince yapılan istihbari çalışmalar sonucunda; Gerede ilçe merkezinde yapılan ev aramasında çeşitli dönemlere ait, (32) adet değişik şekillerde obje, (1) adet Bizans dönemine ait bronz kandil, (46) adet sikke, (6) adet yüzük ve (1) adet dedektör ele geçirilmiş olup bir şüpheli hakkında yasal işlem başlatıldı. Edinilen bilgilere göre; tarihi eserlere el koyulurken yakalanan kişi adli mercilere sevk edildi.
Gerede’de bir eve düzenlenene operasyonda çok sayıda tarihi eseri ele geçirildi.

Bolu İl Jandarma Komutanlığı Gerede’de bir eve düzenlediği operasyonda çok sayıda tarihi eseri ele geçirdi.

Jandarma ekiplerince yapılan istihbari çalışmalar sonucunda; Gerede ilçe merkezinde yapılan ev aramasında çeşitli dönemlere ait, (32) adet değişik şekillerde obje, (1) adet Bizans dönemine ait bronz kandil, (46) adet sikke, (6) adet yüzük ve (1) adet dedektör ele geçirilmiş olup bir şüpheli hakkında yasal işlem başlatıldı.

Edinilen bilgilere göre; tarihi eserlere el koyulurken yakalanan kişi adli mercilere sevk edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.