Gerede'de deprem oldu!

GÜNDEM 28.12.2017 - 11:39, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2609+ kez okundu.
 

Gerede'de deprem oldu!

"​Bugün sabaha karşı ilçemizde meydana gelen deprem, vatandaşa endişe yaşattı. İşte o detaylar;"
İlçemizde bugün erken saatlerde deprem oldu. Bugün sabaha karşı ilçemizde meydana gelen deprem, vatandaşa endişe yaşattı. Gerede'nin İmamlar Köyü merkezli olduğu öğrenilen depremin şiddeti ise 3.3 olarak ifade edildi. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü, merkez üssünü Gerede'nin İmamlar Köyü olarak duyurduğu deprem yerin 5 kilometre altında meydana geldi. Hasara yol açmayan deprem kısa süreli paniğe neden oldu. İnsanların uykuda olduğu bir saatte meydana gelen deprem; çoğu vatandaş tarafından hissedilmezken, sallantıyı hisseden Serdar Şafak; “Deprem, sert bir şekilde vurdu ve salladı,” diye konuştu. Depremi hisseden vatandaşlardan Serdar Şafak, sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı iletide; “Gece 04:05 su içmeye kalkmıştım, sert bi şekilde vurdu ve salladı. Deprem üstü İmamlar Gerede, büyüklük 3.3 derinlik 5 km. Rabbim zelzeleden felaketlerden korusun İnşallah,” diye yazdı.
"​Bugün sabaha karşı ilçemizde meydana gelen deprem, vatandaşa endişe yaşattı. İşte o detaylar;"

İlçemizde bugün erken saatlerde deprem oldu.

Bugün sabaha karşı ilçemizde meydana gelen deprem, vatandaşa endişe yaşattı. Gerede'nin İmamlar Köyü merkezli olduğu öğrenilen depremin şiddeti ise 3.3 olarak ifade edildi.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü, merkez üssünü Gerede'nin İmamlar Köyü olarak duyurduğu deprem yerin 5 kilometre altında meydana geldi. Hasara yol açmayan deprem kısa süreli paniğe neden oldu.

İnsanların uykuda olduğu bir saatte meydana gelen deprem; çoğu vatandaş tarafından hissedilmezken, sallantıyı hisseden Serdar Şafak; “Deprem, sert bir şekilde vurdu ve salladı,” diye konuştu.

Depremi hisseden vatandaşlardan Serdar Şafak, sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı iletide; “Gece 04:05 su içmeye kalkmıştım, sert bi şekilde vurdu ve salladı. Deprem üstü İmamlar Gerede, büyüklük 3.3 derinlik 5 km. Rabbim zelzeleden felaketlerden korusun İnşallah,” diye yazdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.