Cumhurbaşkanımızın Geredelilere selamı var

GÜNDEM 06.08.2016 - 15:11, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 3184+ kez okundu.
 

Cumhurbaşkanımızın Geredelilere selamı var

Gerede TSO Başkanı Ersin Kaşka, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile düzenlenen istişare toplantısına katıldı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde oda ve borsa başkanları ile düzenlediği istişare toplantısına Ersin Kaşka’yı da davet etti. TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, oda ve borsa başkanlarıyla birlikte Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile düzenlenen istişare toplantısına katıldı. Hisarcıklıoğlu, “TOBB ve Oda-Borsa camiası olarak, dün olduğu gibi yarın da, demokrasiden, milletimizden, devletimizden yana olmaya devam edeceğiz” dedi. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Oda ve Borsa Başkanları ile İstişare Toplantısında bir konuşma yapan TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu olağan üstü durum karşısındaki soğukkanlı tavrının ve bu zor süreçte bile ekonomiyi ön planda tutmasının iş dünyasının moralini ve çalışma şevkini artırdığını söyledi. “Bizler, ülkemizin tüccar ve sanayicileri olarak, daha güçlü bir ekonomi için, hiçbir kesintiye uğramadan yola devam etmek azmindeyiz. Bu çerçevede üzerimize düşeni yapıyoruz, yapacağız” diyen Hisarcıklıoğlu, ülke ve millet olarak büyük bir badire atlatıldığını ifade etti. Gerede Ticaret ve Sanayi Odası’nın sevilen başkanı Ersin Kaşka’nın da davetli olduğu program sonunda katılımcılara günün anısına hediyeler verildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile kısa süreli bir sohbet gerçekleştiren Gerede TSO Başkanı Ersin Kaşka, sosyal medya hesabı üzerinden konuya ilişkin yaptığı bilgilendirmede; “Sayın Cumhurbaşkanı'mızın vatanını seven Geredelilere ve Gerede de yaşayanlara selamı var,” ifadelerini kullandı.
Gerede TSO Başkanı Ersin Kaşka, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile düzenlenen istişare toplantısına katıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde oda ve borsa başkanları ile düzenlediği istişare toplantısına Ersin Kaşka’yı da davet etti.

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, oda ve borsa başkanlarıyla birlikte Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile düzenlenen istişare toplantısına katıldı.

Hisarcıklıoğlu, “TOBB ve Oda-Borsa camiası olarak, dün olduğu gibi yarın da, demokrasiden, milletimizden, devletimizden yana olmaya devam edeceğiz” dedi.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Oda ve Borsa Başkanları ile İstişare Toplantısında bir konuşma yapan TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu olağan üstü durum karşısındaki soğukkanlı tavrının ve bu zor süreçte bile ekonomiyi ön planda tutmasının iş dünyasının moralini ve çalışma şevkini artırdığını söyledi.

“Bizler, ülkemizin tüccar ve sanayicileri olarak, daha güçlü bir ekonomi için, hiçbir kesintiye uğramadan yola devam etmek azmindeyiz. Bu çerçevede üzerimize düşeni yapıyoruz, yapacağız” diyen Hisarcıklıoğlu, ülke ve millet olarak büyük bir badire atlatıldığını ifade etti.

Gerede Ticaret ve Sanayi Odası’nın sevilen başkanı Ersin Kaşka’nın da davetli olduğu program sonunda katılımcılara günün anısına hediyeler verildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile kısa süreli bir sohbet gerçekleştiren Gerede TSO Başkanı Ersin Kaşka, sosyal medya hesabı üzerinden konuya ilişkin yaptığı bilgilendirmede; “Sayın Cumhurbaşkanı'mızın vatanını seven Geredelilere ve Gerede de yaşayanlara selamı var,” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.