'Bu haber üzdü be hocam'

GÜNDEM 11.10.2016 - 14:01, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1782+ kez okundu.
 

'Bu haber üzdü be hocam'

Abant İzzet Baysal Üniversitesi Gerede Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü’nde duyanları üzen görev değişikliği yaşandı.
AİBÜ Gerede Meslek Yüksekokulu’nun sevilen müdürü Yrd. Doç. Dr. Nurettin Akçakale, görevinden ayrıldı. Gerede Meslek Yüksekokulu müdürlüğünü iki dönem yürüten Nurettin Akçakale, görev süresi dolduğundan idarecilik görevini bıraktığını duyurdu. Akçakale, sosyal medya üzerindeki hesabından konuya ilişkin yayınladığı iletisinde; “Altı yıldır severek isteyerek yürüttüğümüz Abant İzzet Baysal Üniversitesi Gerede Meslek Yüksekokulu’ndaki idarecilik görev süremiz eylül ayı sonu ile bitmiştir. Çok şükür yüzümüzün akı ile ve halka hizmet hakka hizmet düsturunca görevimizi tamamladığımız için yüce Allah'a hamdediyorum. Bu süre içinde bize inanan, maden ve manen her zaman yanımızda olan herkese şahsım ve arkadaşlarım adına çok teşekkür ederim,” ifadelerine yer verdi. Sevilen isim Akçakale’nin yerine Gerede MYO Müdürlüğü’ne; Yeniçağa Yaşar Çelik Meslek Yüksekokulu Öğretim Üyeleri’nden Yrd. Doç. Dr. Bahattin Öztoprak’ın atandığı öğrenildi. AİBÜ Gerede MYO’da birbirinden başarılı çıkış ve çalışmaları ile tanınan Nurettin Akçakale, Yaşayan Ayakkabı Müzesi ile Gerede’nin adını kısa sürede ülke geneline yayarken; yaygın basın üzerinden de pek çok kişinin dikkatlerini yüksekokul üzerine çekmeyi başarmıştı. Çevresine kurduğu samimi diyaloglar ve sıcak ilgisi ile bilinen Nurettin Hocamıza yeni yaşamında başarılar diliyoruz.
Abant İzzet Baysal Üniversitesi Gerede Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü’nde duyanları üzen görev değişikliği yaşandı.

AİBÜ Gerede Meslek Yüksekokulu’nun sevilen müdürü Yrd. Doç. Dr. Nurettin Akçakale, görevinden ayrıldı.

Gerede Meslek Yüksekokulu müdürlüğünü iki dönem yürüten Nurettin Akçakale, görev süresi dolduğundan idarecilik görevini bıraktığını duyurdu.

Akçakale, sosyal medya üzerindeki hesabından konuya ilişkin yayınladığı iletisinde; “Altı yıldır severek isteyerek yürüttüğümüz Abant İzzet Baysal Üniversitesi Gerede Meslek Yüksekokulu’ndaki idarecilik görev süremiz eylül ayı sonu ile bitmiştir.
Çok şükür yüzümüzün akı ile ve halka hizmet hakka hizmet düsturunca görevimizi tamamladığımız için yüce Allah'a hamdediyorum.
Bu süre içinde bize inanan, maden ve manen her zaman yanımızda olan herkese şahsım ve arkadaşlarım adına çok teşekkür ederim,” ifadelerine yer verdi.

Sevilen isim Akçakale’nin yerine Gerede MYO Müdürlüğü’ne; Yeniçağa Yaşar Çelik Meslek Yüksekokulu Öğretim Üyeleri’nden Yrd. Doç. Dr. Bahattin Öztoprak’ın atandığı öğrenildi.

AİBÜ Gerede MYO’da birbirinden başarılı çıkış ve çalışmaları ile tanınan Nurettin Akçakale, Yaşayan Ayakkabı Müzesi ile Gerede’nin adını kısa sürede ülke geneline yayarken; yaygın basın üzerinden de pek çok kişinin dikkatlerini yüksekokul üzerine çekmeyi başarmıştı.

Çevresine kurduğu samimi diyaloglar ve sıcak ilgisi ile bilinen Nurettin Hocamıza yeni yaşamında başarılar diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.