Kamyon ile otomobil çarpıştı..

YAŞAM 11.09.2018 - 15:44, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2042+ kez okundu.
 

Kamyon ile otomobil çarpıştı..

"Kazada otomobildeki Onur Z (21), hayatını kaybetti. Otomobil sürücüsü Ferhat K ve kamyonun sürücüsü Ekrem Ş ile yanındaki Kenan Ö (24) yaralandı."
Yeniçağa'da D-100 yolunda meydana gelen kazada kamyon ile otomobil çarpıştı. Ankara yönüne giden Ekrem Ş (35) yönetimindeki 14 AZ ... plakalı İl Özel İdaresi'ne ait asfalt yüklü kamyon, kavşakta TEM yolu yönüne dönüş yapan Ferhat K (29) kullandığı 34 JA ... plakalı otomobil ile çarpıştı. Kazada otomobildeki Onur Z (21), hayatını kaybetti. Otomobil sürücüsü Ferhat K ve kamyonun sürücüsü Ekrem Ş ile yanındaki Kenan Ö (24) yaralandı. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi ile Abant İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Onur Z'nin cansız bedeni, cumhuriyet savcısının olay yerindeki incelemesinin ardından Gerede Devlet Hastanesi'nin morguna kaldırıldı. Otomobil sürücüsü Ferhat K'nın hayati tehlikesinin olduğu, diğer yaralıların ise sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.
"Kazada otomobildeki Onur Z (21), hayatını kaybetti. Otomobil sürücüsü Ferhat K ve kamyonun sürücüsü Ekrem Ş ile yanındaki Kenan Ö (24) yaralandı."

Yeniçağa'da D-100 yolunda meydana gelen kazada kamyon ile otomobil çarpıştı.
Ankara yönüne giden Ekrem Ş (35) yönetimindeki 14 AZ ... plakalı İl Özel İdaresi'ne ait asfalt yüklü kamyon, kavşakta TEM yolu yönüne dönüş yapan Ferhat K (29) kullandığı 34 JA ... plakalı otomobil ile çarpıştı.

Kazada otomobildeki Onur Z (21), hayatını kaybetti. Otomobil sürücüsü Ferhat K ve kamyonun sürücüsü Ekrem Ş ile yanındaki Kenan Ö (24) yaralandı.

Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi ile Abant İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Onur Z'nin cansız bedeni, cumhuriyet savcısının olay yerindeki incelemesinin ardından Gerede Devlet Hastanesi'nin morguna kaldırıldı.

Otomobil sürücüsü Ferhat K'nın hayati tehlikesinin olduğu, diğer yaralıların ise sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.