Yaralılar var..

ASAYİŞ 17.03.2018 - 10:23, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1729+ kez okundu.
 

Yaralılar var..

"Kazada minibüs sürücü ile minibüste bulunan Mustafa Açıkgöz yaralandı."
Yeniçağa meydana gelen kamyon ile minibüsün çarpışması sonucu oluşan kazada iki kişi yaralandı. Edinilen bilgilerde göre, Bolu'dan Gerede istikametine gitmekte olan Mustafa Köyiçi yönetimindeki 35 PH 757 plakalı kamyon, Yeniçağa'dan Bolu yönüne gelmekte olan Abdullah Başar idaresindeki 14 KH 996 plakalı minibüs ile çarpıştı. Kazada minibüs sürücü ile minibüste bulunan Mustafa Açıkgöz yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından Bolu İzzet Baysa Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesine kaldırıldı. 
"Kazada minibüs sürücü ile minibüste bulunan Mustafa Açıkgöz yaralandı."

Yeniçağa meydana gelen kamyon ile minibüsün çarpışması sonucu oluşan kazada iki kişi yaralandı.

Edinilen bilgilerde göre, Bolu'dan Gerede istikametine gitmekte olan Mustafa Köyiçi yönetimindeki 35 PH 757 plakalı kamyon, Yeniçağa'dan Bolu yönüne gelmekte olan Abdullah Başar idaresindeki 14 KH 996 plakalı minibüs ile çarpıştı.

Kazada minibüs sürücü ile minibüste bulunan Mustafa Açıkgöz yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından Bolu İzzet Baysa Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesine kaldırıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.