Savaş alanına döndü

YAŞAM 08.01.2018 - 09:09, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2768+ kez okundu.
 

Savaş alanına döndü

"Kazada, araç sürücüleri ile Ümmühan Tönen, Nurcan ve Aydın Atar ile Fatma ve Nefiye Özdemir yaralandı."
 Anadolu Otoyolu’nun Yeniçağa Bağlantı Yolu Kavşağında kamyonet ile otomobilin çarpışması sonucu 7 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre, D-100 Karayolundan Ankara istikametine seyreden Muzaffer Ö, yönetimindeki 14 KN 1.. plakalı otomobil ile Anadolu Otoyoluna girmek isteyen Ahmet B, idaresindeki 81 BT 4.. plakalı kamyonet, Yeniçağa Bağlantı Yolu kavşağında çarpıştı. Kazada, araç sürücüleri ile Ümmühan Tönen, Nurcan ve Aydın Atar ile Fatma ve Nefiye Özdemir yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından, Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi Acil Servisine kaldırılarak tedavi altına alındı.
"Kazada, araç sürücüleri ile Ümmühan Tönen, Nurcan ve Aydın Atar ile Fatma ve Nefiye Özdemir yaralandı."

 Anadolu Otoyolu’nun Yeniçağa Bağlantı Yolu Kavşağında kamyonet ile otomobilin çarpışması sonucu 7 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, D-100 Karayolundan Ankara istikametine seyreden Muzaffer Ö, yönetimindeki 14 KN 1.. plakalı otomobil ile Anadolu Otoyoluna girmek isteyen Ahmet B, idaresindeki 81 BT 4.. plakalı kamyonet, Yeniçağa Bağlantı Yolu kavşağında çarpıştı.

Kazada, araç sürücüleri ile Ümmühan Tönen, Nurcan ve Aydın Atar ile Fatma ve Nefiye Özdemir yaralandı.

Yaralılar, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından, Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi Acil Servisine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.