Hafta sonu mesai var!..

EKONOMİ 27.07.2018 - 17:22, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2754+ kez okundu.
 

Hafta sonu mesai var!..

"Gerede Vergi Dairesi'ne hafta sonu mesaisi.."
Vergi borcu olanlara son dakika haberi geldi! Türkiye genelinde aralarında Gerede'nin de olduğu vergi daireleri bu hafta sonu mesai yapacaklar. Daha önce açıklandığı gibi Maliye Bakanlığı'nın çalışması doğrultusunda borçların yeniden yapılandırılması 31 Temmuz Salı günü sona erecek. Bu sürenin sonuna gelinirken Gelir İdaresi Başkanlığı yaptığı açıklama ile vergi dairelerinin 28 Temmuz Cumartesi ve 29 Temmuz Pazar günü de saat 17:00'a kadar açık olacağını müjdeledi. Borçların yeniden yapılandırılması nedeniyle Gerede Vergi Dairesi de açık olacak ve Cumartesi-Pazar günü mesai yapacak.
"Gerede Vergi Dairesi'ne hafta sonu mesaisi.."

Vergi borcu olanlara son dakika haberi geldi! Türkiye genelinde aralarında Gerede'nin de olduğu vergi daireleri bu hafta sonu mesai yapacaklar.

Daha önce açıklandığı gibi Maliye Bakanlığı'nın çalışması doğrultusunda borçların yeniden yapılandırılması 31 Temmuz Salı günü sona erecek.

Bu sürenin sonuna gelinirken Gelir İdaresi Başkanlığı yaptığı açıklama ile vergi dairelerinin 28 Temmuz Cumartesi ve 29 Temmuz Pazar günü de saat 17:00'a kadar açık olacağını müjdeledi.

Borçların yeniden yapılandırılması nedeniyle Gerede Vergi Dairesi de açık olacak ve Cumartesi-Pazar günü mesai yapacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.