Ölümden kıl payı döndü!

YAŞAM 22.12.2017 - 15:34, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1906+ kez okundu.
 

Ölümden kıl payı döndü!

"TEM yolunun Gerede kesiminde otomobil, ters şeritten gelen kamyonet ile çarpışmaktan kıl payı kurtuldu."
TEM Gerede kesiminde otomobil, ters şeritten gelen kamyonet ile çarpışmaktan kıl payı kurtuldu. Otomobilin güvenlik kamerasına yansıyan olay sonrası sürücü Zeki Kemal Bilici, aracın sürüsünün bulunup, cezalandırılmasını istedi. Takip gazetesinin haberinde göre olay, geçen pazar günü TEM yolunun Gerede kesiminde meydana geldi. Otomobiliyle İstanbul yönüne giden Zeki Kemal Bilici, sol şeritte ilerlerken, aniden önüne çıkan kamyonete çarpmamak için direksiyon kırdı. Kocaeli'nin Gebze ilçesindeki bir kuruluşta memur olan Zeki Kemal Bilici, kamyona çarpmaktan son anda kurtuldu. Olay anı, ailesinin de içerisinde bulunduğu otomobilin güvenlik kamerasına yansıdı. Aracın sürücüsünün bulunup, cezalandırılmasını isteyen Zeki Kemal Bilici, "Ankara'dan İstanbul'a doğru yolculuk yaptığımız anda sol şeritte ilerlediğim esnada karşımda bir anda kamyoneti görünce şok geçirdim. Kendimi bir anda sağ şeride attım, o esnada sağ şeridin boş olması tamamen şanstı. Daha sonra biraz ileride bulunan dinlenme tesisine girerek şoku atlatmaya çalıştım. Bu olay eğer benim de bir anlık dalgınlığıma gelseydi beni ve ailemi yok etmiş olacaktı. Bu kişinin bulunmasını istiyorum. Bu olay resmen cinayete teşebbüs. Bulunup cezalandırılmasını istiyorum. Verilmiş sadakamız varmış, kurtulduğumuz için mutluyuz" dedi.
"TEM yolunun Gerede kesiminde otomobil, ters şeritten gelen kamyonet ile çarpışmaktan kıl payı kurtuldu."

TEM Gerede kesiminde otomobil, ters şeritten gelen kamyonet ile çarpışmaktan kıl payı kurtuldu. Otomobilin güvenlik kamerasına yansıyan olay sonrası sürücü Zeki Kemal Bilici, aracın sürüsünün bulunup, cezalandırılmasını istedi.

Takip gazetesinin haberinde göre olay, geçen pazar günü TEM yolunun Gerede kesiminde meydana geldi. Otomobiliyle İstanbul yönüne giden Zeki Kemal Bilici, sol şeritte ilerlerken, aniden önüne çıkan kamyonete çarpmamak için direksiyon kırdı. Kocaeli'nin Gebze ilçesindeki bir kuruluşta memur olan Zeki Kemal Bilici, kamyona çarpmaktan son anda kurtuldu. Olay anı, ailesinin de içerisinde bulunduğu otomobilin güvenlik kamerasına yansıdı.

Aracın sürücüsünün bulunup, cezalandırılmasını isteyen Zeki Kemal Bilici, "Ankara'dan İstanbul'a doğru yolculuk yaptığımız anda sol şeritte ilerlediğim esnada karşımda bir anda kamyoneti görünce şok geçirdim. Kendimi bir anda sağ şeride attım, o esnada sağ şeridin boş olması tamamen şanstı. Daha sonra biraz ileride bulunan dinlenme tesisine girerek şoku atlatmaya çalıştım. Bu olay eğer benim de bir anlık dalgınlığıma gelseydi beni ve ailemi yok etmiş olacaktı. Bu kişinin bulunmasını istiyorum. Bu olay resmen cinayete teşebbüs. Bulunup cezalandırılmasını istiyorum. Verilmiş sadakamız varmış, kurtulduğumuz için mutluyuz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.