Gerede'de stand açtılar

YAŞAM 19.09.2018 - 16:23, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2660+ kez okundu.
 

Gerede'de stand açtılar

"Gerede Toplum Sağlığı Merkezi, sağlıklı yaşam araçları projesi kapsamında bir çalışma gerçekleştirdi."
Bolu İl Sağlık Müdürlüğü ve Gerede Toplum Sağlığı Merkezi, sağlıklı yaşam araçları projesi kapsamında ilçemizde bir dizi çalışma düzenledi. Gerede’de stand açarak bilgilendirme yapan Bolu İl Sağlık Müdürlüğü ve Gerede Toplum Sağlığı Merkezi, sağlıklı yaşam araçları projesi kapsamında çalışma gerçekleştirdi. Gerede Toplum Sağlığı Merkezi Müdürlüğünden yapılan açıklamada; “Sağlık Bakanlığı Sağlığın Geliştirilmesi Genel Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen “Sağlıklı yaşam araçları projesi” kapsamında Bolu İl Sağlık Müdürlüğü ve Gerede Toplum Sağlığı Merkezi tarafından 15 ve 16 Eylül tarihlerinde Gerede’de açılan standımız da halk sağlığı konularında bilgilendirme çalışması yapılmıştır” ifadelerine yer verildi.
"Gerede Toplum Sağlığı Merkezi, sağlıklı yaşam araçları projesi kapsamında bir çalışma gerçekleştirdi."

Bolu İl Sağlık Müdürlüğü ve Gerede Toplum Sağlığı Merkezi, sağlıklı yaşam araçları projesi kapsamında ilçemizde bir dizi çalışma düzenledi.

Gerede’de stand açarak bilgilendirme yapan Bolu İl Sağlık Müdürlüğü ve Gerede Toplum Sağlığı Merkezi, sağlıklı yaşam araçları projesi kapsamında çalışma gerçekleştirdi.

Gerede Toplum Sağlığı Merkezi Müdürlüğünden yapılan açıklamada; “Sağlık Bakanlığı Sağlığın Geliştirilmesi Genel Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen “Sağlıklı yaşam araçları projesi” kapsamında Bolu İl Sağlık Müdürlüğü ve Gerede Toplum Sağlığı Merkezi tarafından 15 ve 16 Eylül tarihlerinde Gerede’de açılan standımız da halk sağlığı konularında bilgilendirme çalışması yapılmıştır” ifadelerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.