Oranın müdürü değişti..

EKONOMİ 03.08.2018 - 14:23, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2616+ kez okundu.
 

Oranın müdürü değişti..

" İlçede 9 yıl Tapu Müdürlüğü görevini yürüten Ziya Başaran tayin oldu."
Gerede Tapu Müdürlüğü’ne, Mudurnu ilçesinin tapu müdürü Ziya Başaran atandı. Mudurnu’da, Gerede Tapu Müdürlüğüne atanan Ziya Başaran için kurum çalışanları tarafından veda yemeği düzenlendi. İlçede 9 yıl Tapu Müdürlüğü görevini yürüten Ziya Başaran, Gerede'ye tayin oldu. Başaran’a veda etmek için Mudurnu Hükümet Konağı’nda görev yapan memurlar tarafından veda yemeği etkinliği düzenlendi. İlçede bulunan bir konakta düzenlenen yemekte konuşma yapan Başaran, tüm mesai arkadaşlarından helallik isteyerek, “Gerede’de bir eviniz bir kardeşiniz var. İstediğiniz zaman gelip beni ziyaret edebilirsiniz” dedi. Mudurnu'da güleryüzlü tapu müdürü olarak tanınan Başaran'ın,rotasyon sonucu Gerede Tapu Müdürlüğüne görevlendirildiği öğrenildi.
" İlçede 9 yıl Tapu Müdürlüğü görevini yürüten Ziya Başaran tayin oldu."

Gerede Tapu Müdürlüğü’ne, Mudurnu ilçesinin tapu müdürü Ziya Başaran atandı.

Mudurnu’da, Gerede Tapu Müdürlüğüne atanan Ziya Başaran için kurum çalışanları tarafından veda yemeği düzenlendi. İlçede 9 yıl Tapu Müdürlüğü görevini yürüten Ziya Başaran, Gerede'ye tayin oldu.

Başaran’a veda etmek için Mudurnu Hükümet Konağı’nda görev yapan memurlar tarafından veda yemeği etkinliği düzenlendi.

İlçede bulunan bir konakta düzenlenen yemekte konuşma yapan Başaran, tüm mesai arkadaşlarından helallik isteyerek, “Gerede’de bir eviniz bir kardeşiniz var. İstediğiniz zaman gelip beni ziyaret edebilirsiniz” dedi.

Mudurnu'da güleryüzlü tapu müdürü olarak tanınan Başaran'ın,rotasyon sonucu Gerede Tapu Müdürlüğüne görevlendirildiği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.