'Bu potansiyel fazlasıyla var..'

EKONOMİ 06.09.2019 - 16:33, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 3324+ kez okundu.
 

'Bu potansiyel fazlasıyla var..'

"GTSO Başkanı Ersin Kaşka, icra kuruluna Gerede ekonomisi, turizm, sosyal ve kültürel yapı ve oda faaliyetleri hakkında brifing verdi.."
Gerede Ticaret ve Sanayi Odası’nın misafiri TOBB Bolu Genç Girişimciler İcra Kurulu oldu. Heyette İcra Kurulu Başkanı Sertaç Günay, başkan yardımcıları Ozan Albayrak, Salih Burak Özkan, Mehmet Özarslan, icra kurul üyeleri Mehmet Ünal, Öznur Akkaya, Furkan Ekşi, Seyit Ali Derici, Halit Yıldız yer aldı. Bolu heyetini ilçemizde Gerede TSO Başkanı Ersin Kaşka ve Genel Sekreter Şerafettin Dağyıldızı karşılandı. Başkan Kaşka tarafından icra kuruluna Gerede ekonomisi, turizm, sosyal ve kültürel yapı ve oda faaliyetleri hakkında brifing verildi. Ziyaretçilere ardından Gerede Organize Sanayi Bölgelerinde Nova Orman Ürünleri A.Ş, Tek-Nik Deri Kimya, Gerteks Tekstil, Reiss Deri Ürünleri ve Beşiktaş The Sing Esentepe Hotel ve Esentepe Bistro firmaları gezdirilerek ilçedeki üretim yapısı sahada gösterildi. Heyet Gerede Deri İhtisas Organize Sanayi Bölgesinde üretime geçen Tek-Nik Deri Kimya firmasında deri üretimi safhaları ve gıda üretiminde olmazsa olmaz sığır jelatininin ana üretim maddelerini de görme imkanı buldu. Gerede Organize Sanayi Bölgesinde firma ziyaretlerine OSB Müdürü Mustafa Erdoğan’lı da katılım sağladı. İcra Kurul Başkanı Sertaç Günay, Gerede de olmaktan mutlu olduğunu ve Gerede hakkında son derece doyurucu bildiler edindiklerini dile getirdi. Günay, konuşmasında; "Genç girişimciler olarak ilimiz ve Gerede olarak güzel projelere imza atmak için sinerji oluşturmalıyız bu potansiyel Gerede’yi sahada gördüğümüzde fazlasıyla var," sözlerine yer verdi.
"GTSO Başkanı Ersin Kaşka, icra kuruluna Gerede ekonomisi, turizm, sosyal ve kültürel yapı ve oda faaliyetleri hakkında brifing verdi.."

Gerede Ticaret ve Sanayi Odası’nın misafiri TOBB Bolu Genç Girişimciler İcra Kurulu oldu. Heyette İcra Kurulu Başkanı Sertaç Günay, başkan yardımcıları Ozan Albayrak, Salih Burak Özkan, Mehmet Özarslan, icra kurul üyeleri Mehmet Ünal, Öznur Akkaya, Furkan Ekşi, Seyit Ali Derici, Halit Yıldız yer aldı.

Bolu heyetini ilçemizde Gerede TSO Başkanı Ersin Kaşka ve Genel Sekreter Şerafettin Dağyıldızı karşılandı. Başkan Kaşka tarafından icra kuruluna Gerede ekonomisi, turizm, sosyal ve kültürel yapı ve oda faaliyetleri hakkında brifing verildi. Ziyaretçilere ardından Gerede Organize Sanayi Bölgelerinde Nova Orman Ürünleri A.Ş, Tek-Nik Deri Kimya, Gerteks Tekstil, Reiss Deri Ürünleri ve Beşiktaş The Sing Esentepe Hotel ve Esentepe Bistro firmaları gezdirilerek ilçedeki üretim yapısı sahada gösterildi.

Heyet Gerede Deri İhtisas Organize Sanayi Bölgesinde üretime geçen Tek-Nik Deri Kimya firmasında deri üretimi safhaları ve gıda üretiminde olmazsa olmaz sığır jelatininin ana üretim maddelerini de görme imkanı buldu. Gerede Organize Sanayi Bölgesinde firma ziyaretlerine OSB Müdürü Mustafa Erdoğan’lı da katılım sağladı.

İcra Kurul Başkanı Sertaç Günay, Gerede de olmaktan mutlu olduğunu ve Gerede hakkında son derece doyurucu bildiler edindiklerini dile getirdi.
Günay, konuşmasında; "Genç girişimciler olarak ilimiz ve Gerede olarak güzel projelere imza atmak için sinerji oluşturmalıyız bu potansiyel Gerede’yi sahada gördüğümüzde fazlasıyla var," sözlerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.