Başkan Kaşka'dan yakın markaj!

EKONOMİ 24.09.2018 - 17:56, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2349+ kez okundu.
 

Başkan Kaşka'dan yakın markaj!

"Gerede TSO Başkanı Ersin Kaşka, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile bir araya geldiği Bolu’daki toplantıda, deri ve ayakkabı sektöründe yaşanan sorunları ve çözüm önerilerini sundu."
Gerede'nin sevilen isimlerinden, Gerede Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ersin Kaşka, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nu adeta markaja alarak, memleketi adına bazı destekler istedi. Gerede TSO'nun sevilen Başkanı Ersin Kaşka, aralarının hayli iyi olduğu bilinen TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile bir araya geldiği Bolu’daki toplantıda, deri ve ayakkabı sektöründe yaşanan sorunları ve çözüm önerilerini sundu. TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası’nın ev sahipliğinde düzenlenen Doğu Marmara ve Batı Karadeniz Bölge illeri Oda Başkanları İstişare Toplantısına katıldı. Toplantıda ilçemizi temsilen Gerede TSO Başkanı Ersin Kaşka yer aldı. Bolu Ticaret ve Sanayi Odası’nda TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirilen toplantıya; Bolu TSO Başkanı Türker Ateş, Meclis Başkanı Halit Ergül, Bartın TSO Başkanı Halil Balık, Düzce TSO Başkanı Tuncay Şahin, Düzce Ticaret Borsası Başkanı Nurettin Karslıoğlu, Yalova TSO Başkanı Tahsin Becan, Akyazı Ticaret Borsası Başkanı Ali Şener Bayraktar, Alaplı TSO Başkanı Recep Ocak, Akçakoca TSO Başkanı Mehmet Nazım Pazvant, Çaycuma TSO Başkanı Zekai Kamitoğlu, Devrek TSO Başkanı Haldun Hacıkulaoğlu, Gerede TSO Başkanı Ersin Kaşka, Kdz. Ereğli TSO Başkanı Arslan Keleş, Safranbolu TSO Başkanı Ali Sami Acar, Bolu TSO Yönetim Kurulu üyeleri ile Kadın ve Genç Girişimciler Kurulu başkanları katıldı. Açılış konuşmasını yapan ev sahibi Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Türker Ateş, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu Bolu’da ve TSO’da konuk etmekten dolayı büyük memnuniyet duyduklarını ifade ederek, Hisarcıklıoğlu’na ve toplantıya katılım gösteren tüm bölge oda başkanlarına teşekkür etti. Toplantıda ekonomik gelişmeler ile ilgili karşılıklı bilgi ve görüş alışverişinde bulunuldu, ayrıca TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Oda başkanlarının sorun ve taleplerini dinledi.
"Gerede TSO Başkanı Ersin Kaşka, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile bir araya geldiği Bolu’daki toplantıda, deri ve ayakkabı sektöründe yaşanan sorunları ve çözüm önerilerini sundu."

Gerede'nin sevilen isimlerinden, Gerede Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ersin Kaşka, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nu adeta markaja alarak, memleketi adına bazı destekler istedi.

Gerede TSO'nun sevilen Başkanı Ersin Kaşka, aralarının hayli iyi olduğu bilinen TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile bir araya geldiği Bolu’daki toplantıda, deri ve ayakkabı sektöründe yaşanan sorunları ve çözüm önerilerini sundu.

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası’nın ev sahipliğinde düzenlenen Doğu Marmara ve Batı Karadeniz Bölge illeri Oda Başkanları İstişare Toplantısına katıldı. Toplantıda ilçemizi temsilen Gerede TSO Başkanı Ersin Kaşka yer aldı.

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası’nda TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirilen toplantıya; Bolu TSO Başkanı Türker Ateş, Meclis Başkanı Halit Ergül, Bartın TSO Başkanı Halil Balık, Düzce TSO Başkanı Tuncay Şahin, Düzce Ticaret Borsası Başkanı Nurettin Karslıoğlu, Yalova TSO Başkanı Tahsin Becan, Akyazı Ticaret Borsası Başkanı Ali Şener Bayraktar, Alaplı TSO Başkanı Recep Ocak, Akçakoca TSO Başkanı Mehmet Nazım Pazvant, Çaycuma TSO Başkanı Zekai Kamitoğlu, Devrek TSO Başkanı Haldun Hacıkulaoğlu, Gerede TSO Başkanı Ersin Kaşka, Kdz. Ereğli TSO Başkanı Arslan Keleş, Safranbolu TSO Başkanı Ali Sami Acar, Bolu TSO Yönetim Kurulu üyeleri ile Kadın ve Genç Girişimciler Kurulu başkanları katıldı.

Açılış konuşmasını yapan ev sahibi Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Türker Ateş, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu Bolu’da ve TSO’da konuk etmekten dolayı büyük memnuniyet duyduklarını ifade ederek, Hisarcıklıoğlu’na ve toplantıya katılım gösteren tüm bölge oda başkanlarına teşekkür etti.

Toplantıda ekonomik gelişmeler ile ilgili karşılıklı bilgi ve görüş alışverişinde bulunuldu, ayrıca TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Oda başkanlarının sorun ve taleplerini dinledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.