Gerede'de, girişimcilik tamamlandı

EKONOMİ 22.12.2017 - 16:45, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2175+ kez okundu.
 

Gerede'de, girişimcilik tamamlandı

"Gerede'deki programda hazır bulunan katılımcılar iş hayatına atılacak özellikle kadın girişimcileri tebrik ederken kurumlarına ne görev düşüyorsa yapmaya hazır olduklarını dile getirdiler."
Gerede TSO ile Doğu Marmara Kalkınma Ajansı işbirliğinde düzenlenen girişimcilik eğitimi tamamlandı. Gerede Ticaret ve Sanayi Odası ile Doğu Marmara Kalkınma Ajansı işbirliğinde düzenlenen ve 30 girişimcinin katıldığı girişimcilik eğitimi 19-20-21-22 Aralık tarihlerinde Eğitimci Şeyda Otluoğlu Kuyumcu’nun verdiği derslerle tamamlandı. Eğitimin üçüncü gününde Gerede TSO’ya ziyarette bulunan Bolu İl Sağlık Müdürü Yrd. Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol, Kamu Hastaneleri Birliği Başkanı Şevki Erkal, Bolu 112 Acil Başkanı Mehmet Balcı, Bolu Diş Hastanesi Başhekimi Taner Laçin, Destek Hizmetleri Başkan Yardımcısı Zeynep Baysal ve Halk Sağlığı Uzmanı Bedri Konuk, Gerede Devlet Hastanesi Başhekimi, ilçe sağlık müdüründen oluşan heyet ve Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar da eğitimde olan kursiyerlerin dersine katılarak başarılar dilediler. Katılımcılar iş hayatına atılacak özellikle kadın girişimcileri tebrik ederken kurumlarına ne görev düşüyorsa yapmaya hazır olduklarını dile getirdiler. Girişimcilik eğitimi boyunca Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi’nde girişimcilik, girişimcinin özellikleri, iş fikri geliştirme süreci, yapılabilirlik (fizibilite), pazar araştırması, pazarlama planı geliştirme, üretim planı geliştirme, yönetim planı geliştirme, finansal plan geliştirme ve iş planı hazırlama konularında bilgi verildi.
"Gerede'deki programda hazır bulunan katılımcılar iş hayatına atılacak özellikle kadın girişimcileri tebrik ederken kurumlarına ne görev düşüyorsa yapmaya hazır olduklarını dile getirdiler."

Gerede TSO ile Doğu Marmara Kalkınma Ajansı işbirliğinde düzenlenen girişimcilik eğitimi tamamlandı.

Gerede Ticaret ve Sanayi Odası ile Doğu Marmara Kalkınma Ajansı işbirliğinde düzenlenen ve 30 girişimcinin katıldığı girişimcilik eğitimi 19-20-21-22 Aralık tarihlerinde Eğitimci Şeyda Otluoğlu Kuyumcu’nun verdiği derslerle tamamlandı.

Eğitimin üçüncü gününde Gerede TSO’ya ziyarette bulunan Bolu İl Sağlık Müdürü Yrd. Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol, Kamu Hastaneleri Birliği Başkanı Şevki Erkal, Bolu 112 Acil Başkanı Mehmet Balcı, Bolu Diş Hastanesi Başhekimi Taner Laçin, Destek Hizmetleri Başkan Yardımcısı Zeynep Baysal ve Halk Sağlığı Uzmanı Bedri Konuk, Gerede Devlet Hastanesi Başhekimi, ilçe sağlık müdüründen oluşan heyet ve Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar da eğitimde olan kursiyerlerin dersine katılarak başarılar dilediler.

Katılımcılar iş hayatına atılacak özellikle kadın girişimcileri tebrik ederken kurumlarına ne görev düşüyorsa yapmaya hazır olduklarını dile getirdiler.

Girişimcilik eğitimi boyunca Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi’nde girişimcilik, girişimcinin özellikleri, iş fikri geliştirme süreci, yapılabilirlik (fizibilite), pazar araştırması, pazarlama planı geliştirme, üretim planı geliştirme, yönetim planı geliştirme, finansal plan geliştirme ve iş planı hazırlama konularında bilgi verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.