50 bin lira verecekler!

GÜNDEM 09.12.2016 - 09:08, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1259+ kez okundu.
 

50 bin lira verecekler!

Gerede Ticaret ve Sanayi Odası ile KOSGEB Bolu Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen girişimcilik eğitimi sona erdi.
Gerede Ticaret ve Sanayi Odası Aralık etabı Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi, 30 kadın girişimcinin katılımı ile tamamlandı. Gerede Ticaret ve Sanayi Odası, Bolu KOSGEB Müdürlüğü işbirliğinde  ilçe ekonomisine yeni işadamı ve işkadını kazandırma konusunda ilgili desteklerden yararlanmanın ilk adım olan uygulamalı Girişimcilik Eğitimlerine devam ediyor. KOSGEB Destekli Eğitimi tamamlayarak belge almaya hak kazanan katılımcılar Girişimcilik Destek Programı kapsamında 50 bin TL hibe ve 100 bin TL faizsiz kredi imkânı sunuyor. KOSGEB Bolu Müdürlüğü ve Gerede TSO işbirliğinde düzenlenen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Aralık ayı eğitimci Cüneyt Örkmez'e tarafından verildi. Katılımcıların tamamı kadın girişimcilerden oluşurken, ilçede kadın girişimci sayısının artırılması ana hedefler arasında yer aldı. Eğitimci Cüneyt Örkmez tarafından verilen sıkıştırılmış eğitim programı bir haftaya yayılırken, eğitim sonunda sertifika almaya hak kazanan girişimciler işyeri açtıklarında KOSGEB’e sunulacak iş planı ve proje kapsamında, kurulan komisyon tarafından değerlendirilen olumlu projeler destekten faydalanacak. Gerede TSO Başkan’ı Ersin Kaşka, eğitime katılan kadın girişimcilere teşekkür ederken amaçlarının ilçede yeni iş yerlerinin açılması ve istihdama katkı sağlamak olduğunu dile getirdi. Eğitimlerin belli periyotlarda devam edeceğini belirten Kaşka, iş kurma fikri olup destek almak isteyenlerin mutlaka bu eğitimi alarak belge sahibi olmalarını önemsediklerini söyledi. Aralık ayı eğitimlerinin ardından yeni yılda da 30’ar kişilik etaplarda yeni eğitimlerin devam edeceği belirtildi.
Gerede Ticaret ve Sanayi Odası ile KOSGEB Bolu Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen girişimcilik eğitimi sona erdi.

Gerede Ticaret ve Sanayi Odası Aralık etabı Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi, 30 kadın girişimcinin katılımı ile tamamlandı.

Gerede Ticaret ve Sanayi Odası, Bolu KOSGEB Müdürlüğü işbirliğinde  ilçe ekonomisine yeni işadamı ve işkadını kazandırma konusunda ilgili desteklerden yararlanmanın ilk adım olan uygulamalı Girişimcilik Eğitimlerine devam ediyor.

KOSGEB Destekli Eğitimi tamamlayarak belge almaya hak kazanan katılımcılar Girişimcilik Destek Programı kapsamında 50 bin TL hibe ve 100 bin TL faizsiz kredi imkânı sunuyor.

KOSGEB Bolu Müdürlüğü ve Gerede TSO işbirliğinde düzenlenen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Aralık ayı eğitimci Cüneyt Örkmez'e tarafından verildi. Katılımcıların tamamı kadın girişimcilerden oluşurken, ilçede kadın girişimci sayısının artırılması ana hedefler arasında yer aldı.

Eğitimci Cüneyt Örkmez tarafından verilen sıkıştırılmış eğitim programı bir haftaya yayılırken, eğitim sonunda sertifika almaya hak kazanan girişimciler işyeri açtıklarında KOSGEB’e sunulacak iş planı ve proje kapsamında, kurulan komisyon tarafından değerlendirilen olumlu projeler destekten faydalanacak.

Gerede TSO Başkan’ı Ersin Kaşka, eğitime katılan kadın girişimcilere teşekkür ederken amaçlarının ilçede yeni iş yerlerinin açılması ve istihdama katkı sağlamak olduğunu dile getirdi.

Eğitimlerin belli periyotlarda devam edeceğini belirten Kaşka, iş kurma fikri olup destek almak isteyenlerin mutlaka bu eğitimi alarak belge sahibi olmalarını önemsediklerini söyledi. Aralık ayı eğitimlerinin ardından yeni yılda da 30’ar kişilik etaplarda yeni eğitimlerin devam edeceği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.