Gerede ve Gebze kardeş oldu!

GÜNDEM 10.04.2017 - 09:08, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2530+ kez okundu.
 

Gerede ve Gebze kardeş oldu!

Gebze Ticaret Odası Mart Ayı Meclis toplantısında Gerede Ticaret ve Sanayi Odası ile kardeş oda protokolü imzalandı.
Gerede Ticaret ve Sanayi Odası ile Gebze Ticaret Odası imzalanan protokol ile kardeş oda oldular. Gerede Ticaret ve Sanayi Odası ile Gebze Ticaret Odası’nda imzalanan kardeş Oda protokolü sırasında Gerede’nin önemi bir kez daha görüldü. Toplantıda, Gerede TSO’nun önemi bir kez daha ortaya çıktı. Gebze’nin önemine değinen Gerede Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ersin Kaşka, Gebze Ticaret Odası’nın Sanayi ve Ticaret Odası’na dönüşmesi gerektiğini belirtti. Kardeş Oda protokolünğn imzalandığı toplantıda söz alan Oda Başkanı Ersin Kaşka, “Gebze Türkiye’nin göz bebeği. Gebze Ticaret Odası, Sanayi ve Ticaret Odası olmayı hak eden odaların başında bu kadar büyük ve güzel çalışmalar yapan bir oda ile kardeş olmak bize de büyük ivme katacaktır. Bu bakımdan Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür ediyorum” diye konuştu. Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler ise, ”Ülkemizde Van Erciş, Körfez Ticaret Odası ve şimdi de Gerede Ticaret ve Sanayi Odası ile yurt dışında ise Brindisi ve Medine Ticaret ve Sanayi Odası ile Kardeş Oda olduk. Artık buralarda da birer evimiz var” dedi. Kardeş Oda protokolü ile ilgili konuşan GTO Başkanı Nail Çiler; “Gerede bize çok uzak olmayan, güzel bir yer. Bir kentin değerleri vardır, biz bu kenti anlatırken, 10 OSB, sanayinin başkenti, tarihi değerlerinden söz ederiz. Gerede kültür ve turizm kenti. Sahip olduğu doğal güzellikleriyle öne çıkan bir yer. 5174 sayılı yasaya göre akredite olmuş bir Oda ile kardeş oda olmak zorundasınız. Bizde GTO olarak akredite olmuş, A Plus belgeli bir oda olarak Gerede Ticaret ve Sanayi Odası ile kardeş oda protokolü imzalamaya karar verdik” sözlerini kullandı.    
Gebze Ticaret Odası Mart Ayı Meclis toplantısında Gerede Ticaret ve Sanayi Odası ile kardeş oda protokolü imzalandı.

Gerede Ticaret ve Sanayi Odası ile Gebze Ticaret Odası imzalanan protokol ile kardeş oda oldular. Gerede Ticaret ve Sanayi Odası ile Gebze Ticaret Odası’nda imzalanan kardeş Oda protokolü sırasında Gerede’nin önemi bir kez daha görüldü.

Toplantıda, Gerede TSO’nun önemi bir kez daha ortaya çıktı. Gebze’nin önemine değinen Gerede Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ersin Kaşka, Gebze Ticaret Odası’nın Sanayi ve Ticaret Odası’na dönüşmesi gerektiğini belirtti.

Kardeş Oda protokolünğn imzalandığı toplantıda söz alan Oda Başkanı Ersin Kaşka, “Gebze Türkiye’nin göz bebeği. Gebze Ticaret Odası, Sanayi ve Ticaret Odası olmayı hak eden odaların başında bu kadar büyük ve güzel çalışmalar yapan bir oda ile kardeş olmak bize de büyük ivme katacaktır. Bu bakımdan Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler ise, ”Ülkemizde Van Erciş, Körfez Ticaret Odası ve şimdi de Gerede Ticaret ve Sanayi Odası ile yurt dışında ise Brindisi ve Medine Ticaret ve Sanayi Odası ile Kardeş Oda olduk. Artık buralarda da birer evimiz var” dedi.

Kardeş Oda protokolü ile ilgili konuşan GTO Başkanı Nail Çiler; “Gerede bize çok uzak olmayan, güzel bir yer. Bir kentin değerleri vardır, biz bu kenti anlatırken, 10 OSB, sanayinin başkenti, tarihi değerlerinden söz ederiz. Gerede kültür ve turizm kenti. Sahip olduğu doğal güzellikleriyle öne çıkan bir yer. 5174 sayılı yasaya göre akredite olmuş bir Oda ile kardeş oda olmak zorundasınız. Bizde GTO olarak akredite olmuş, A Plus belgeli bir oda olarak Gerede Ticaret ve Sanayi Odası ile kardeş oda protokolü imzalamaya karar verdik” sözlerini kullandı.


 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.