Siz de katılır mısınız?

EĞİTİM 17.02.2017 - 13:41, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2781+ kez okundu.
 

Siz de katılır mısınız?

Alanında uzman isimlerden Doktor Yavuz Selim Sılay'ın konuşmacı olarak katılacağı konferans perşembe günü düzenlenecek.
Düzenlediği seminerler ile ilçe halkını önemli konularda bilgilendiren Gerede TSO, yeni bir konferans hazırlığında olduğunu duyurdu. Alanında uzman isimlerden Doktor Yavuz Selim Sılay'ın konuşmacı olarak katılacağı konferansta gündeme ilişkin sorular yanıt bulacak. Gerede Ticaret ve Sanayi Odası, üyelerinin bilgi dağarcığına katkı sağlamak amacı ile perşembe günü konferans tertipliyor. Cihannuma Derneği Bolu İl Temsilciliği işbirliğinde düzenlenecek olan konferansa Doktor Yavuz Selim Sılay konuşmacı olarak katılacak. 23 şubat perşembe akşamı saat 19:00 da Gerede TSO Konferans Salonundaki konferansta; Türkiye ve Dünyada Girişimcilik, İnovasyon, Ar-Ge, Teknoloji Transferi ve Orta Gelir Tuzağı konularını kapsayan bilgilendirmeler yapılacak. Oda üyelerinin yanısıra, işadamları, kadın ve genç girişimciler ile ilgili konulara merakı olanların davet edildiği Gerede Ticaret ve Sanayi Odası konferansı perşembe günü düzenlenecek.
Alanında uzman isimlerden Doktor Yavuz Selim Sılay'ın konuşmacı olarak katılacağı konferans perşembe günü düzenlenecek.

Düzenlediği seminerler ile ilçe halkını önemli konularda bilgilendiren Gerede TSO, yeni bir konferans hazırlığında olduğunu duyurdu.

Alanında uzman isimlerden Doktor Yavuz Selim Sılay'ın konuşmacı olarak katılacağı konferansta gündeme ilişkin sorular yanıt bulacak.

Gerede Ticaret ve Sanayi Odası, üyelerinin bilgi dağarcığına katkı sağlamak amacı ile perşembe günü konferans tertipliyor. Cihannuma Derneği Bolu İl Temsilciliği işbirliğinde düzenlenecek olan konferansa Doktor Yavuz Selim Sılay konuşmacı olarak katılacak.

23 şubat perşembe akşamı saat 19:00 da Gerede TSO Konferans Salonundaki konferansta; Türkiye ve Dünyada Girişimcilik, İnovasyon, Ar-Ge, Teknoloji Transferi ve Orta Gelir Tuzağı konularını kapsayan bilgilendirmeler yapılacak.

Oda üyelerinin yanısıra, işadamları, kadın ve genç girişimciler ile ilgili konulara merakı olanların davet edildiği Gerede Ticaret ve Sanayi Odası konferansı perşembe günü düzenlenecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.