Başkan, 'merkez'e geliyor!

SİYASET 03.03.2017 - 14:33, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2224+ kez okundu.
 

Başkan, 'merkez'e geliyor!

Belediye Başkanı Mustafa Allar, yarın konuk olacağı Merkez TV’de “Yüzyüze” isimli programa konuk olacak.
Bolu’dan yayınlarına başlayan ve uydu üzerinden ülkenin hemen her yerinde izlenebilen Merkez TV, yarın Gerede Belediye Başkanı’nı konuk ediyor. Referandum sürecinin konu edileceği Merkez TV yayınlarında, Başkan Allar, Gerede ve gündemi değerlendirecek. İlçemiz ve referandum süreci hakkında gerçekleştirilecek olan "yüzyüze" isimli televizyon programı 4 Mart Cumartesi günü ekranlara gelecek. Yarın saat 19:30’da yayınlanacak olan program, uydu üzerinden Bolu merkezli yayın yapan Merkez TV'de izleyici ile buluşacak. "Yüzyüze" programını izlemek isteyenler için Merkez TV'nin uydu alıcı frekansları şu şekilde; 1- UYDU İSMİ: Türksat 4A 2- KANAL İSMİ: Merkez Tv 3- KANALIN FREKANSI: 12641 4- POLARİZASYON: H - Yatay 5- SEMBOL ORANI: 30000 6- FEC DEĞERİ: 5/6
Belediye Başkanı Mustafa Allar, yarın konuk olacağı Merkez TV’de “Yüzyüze” isimli programa konuk olacak.

Bolu’dan yayınlarına başlayan ve uydu üzerinden ülkenin hemen her yerinde izlenebilen Merkez TV, yarın Gerede Belediye Başkanı’nı konuk ediyor.

Referandum sürecinin konu edileceği Merkez TV yayınlarında, Başkan Allar, Gerede ve gündemi değerlendirecek. İlçemiz ve referandum süreci hakkında gerçekleştirilecek olan "yüzyüze" isimli televizyon programı 4 Mart Cumartesi günü ekranlara gelecek.

Yarın saat 19:30’da yayınlanacak olan program, uydu üzerinden Bolu merkezli yayın yapan Merkez TV'de izleyici ile buluşacak.

"Yüzyüze" programını izlemek isteyenler için Merkez TV'nin uydu alıcı frekansları şu şekilde;

1- UYDU İSMİ: Türksat 4A

2- KANAL İSMİ: Merkez Tv
3- KANALIN FREKANSI: 12641
4- POLARİZASYON: H - Yatay
5- SEMBOL ORANI: 30000
6- FEC DEĞERİ: 5/6

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.