Gerede, insanlık burada!..

GÜNDEM 09.02.2018 - 18:58, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2893+ kez okundu.
 

Gerede, insanlık burada!..

"Afrin' de bulunan terör unsurlarının temizlenmesi amacıyla Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından başlatılan Zeytin Dalı Operasyonunda görev alan komandolarımızın ihtiyaçları için ilçemizde başlatılan anlamlı organizasyon tamamlandı."
Gerede halkı, duyarlılığını ve mehmetçik sevgi ve minnetterlığını bir kez daha gösterdi. Zeytinadalı Operasyonu’na katılan askerlere içerisinde çeşitli malzemelerden oluşan koliler ulaştırılmak üzere ilgili komutanlığa teslim edildi. Gerede'nin duyarlı halkı tarafından el emeği göz nuru hazırlanan ve içerisinde boyunluk, eldiven ve ev baklavaları olan koliler,  bugün tertip edilen bir organizasyon ile askerlere teslim edildi.  Ülkemizin bekası için Afrin’i terörist unsurlardan temizlemek amacıyla başlatılan Zeytinadalı Operasyonu’na katılan Bolu 2. Komando Tugay Komutanlığı’na bağlı askerlere ulaştırılmak üzere hazırlanan paketler, Gerede’den gelen heyet aracılığı ileTugay Komutanlığı’na teslim edildi. Törende bedenleri küçük ancak yürekleri büyük çocuklar askerleri öpmeyi ihmal etmedi. Gerede Belediyesi Ramazan Dede Bilgievi tarafından organizasyon kapsamında toplanan malzemeler Bolu 2. Komando Tugay Komutanlığı’na teslim edildi. Afrin' de bulunan terör unsurlarının temizlenmesi amacıyla Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından başlatılan Zeytin Dalı Operasyonunda görev alan komandolarımızın ihtiyaçları için başlatılan organizasyon tamamlandı. Organizasyon kapsamında hazırlanan paketler Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar ve beraberindeki heyet tarafından Tugay Komutan Vekili Albay Abdülkadir Kavuncu’ya teslim edildi. Öğrenci ve velilerinde hazır bulunduğu törende Gerede Ramazan Dede Bilgievine askerlere ulaştırılmak üzere hazırlanan el emeği göz nuru bere, boyunluk, eldivenleri ve ev baklavaları askerlere teslim edildi.  Bugün düzenlenen tören sonrasında konuşan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, konuya ilişkin yaptığı açıklamada; "El Emeği Göz Nuru Bere, Boyunluk, Eldivenleri ve Ev Baklavalarını, Devletimizin İhtiyacı Olduğu İçin Değil Askerimizin Yanında Olduğumuzu Htirmek İçin Tugay Komutan Vekilimiz Abdülkadir Kavuncuya Teslim Ettik. Allah Askerimizi Muzaffer Etsin Ayaklarına Taş Değdirmesin," sözlerine yer verdi.
"Afrin' de bulunan terör unsurlarının temizlenmesi amacıyla Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından başlatılan Zeytin Dalı Operasyonunda görev alan komandolarımızın ihtiyaçları için ilçemizde başlatılan anlamlı organizasyon tamamlandı."

Gerede halkı, duyarlılığını ve mehmetçik sevgi ve minnetterlığını bir kez daha gösterdi. Zeytinadalı Operasyonu’na katılan askerlere içerisinde çeşitli malzemelerden oluşan koliler ulaştırılmak üzere ilgili komutanlığa teslim edildi.

Gerede'nin duyarlı halkı tarafından el emeği göz nuru hazırlanan ve içerisinde boyunluk, eldiven ve ev baklavaları olan koliler,  bugün tertip edilen bir organizasyon ile askerlere teslim edildi. 

Ülkemizin bekası için Afrin’i terörist unsurlardan temizlemek amacıyla başlatılan Zeytinadalı Operasyonu’na katılan Bolu 2. Komando Tugay Komutanlığı’na bağlı askerlere ulaştırılmak üzere hazırlanan paketler, Gerede’den gelen heyet aracılığı ileTugay Komutanlığı’na teslim edildi. Törende bedenleri küçük ancak yürekleri büyük çocuklar askerleri öpmeyi ihmal etmedi.

Gerede Belediyesi Ramazan Dede Bilgievi tarafından organizasyon kapsamında toplanan malzemeler Bolu 2. Komando Tugay Komutanlığı’na teslim edildi. Afrin' de bulunan terör unsurlarının temizlenmesi amacıyla Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından başlatılan Zeytin Dalı Operasyonunda görev alan komandolarımızın ihtiyaçları için başlatılan organizasyon tamamlandı.

Organizasyon kapsamında hazırlanan paketler Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar ve beraberindeki heyet tarafından Tugay Komutan Vekili Albay Abdülkadir Kavuncu’ya teslim edildi.

Öğrenci ve velilerinde hazır bulunduğu törende Gerede Ramazan Dede Bilgievine askerlere ulaştırılmak üzere hazırlanan el emeği göz nuru bere, boyunluk, eldivenleri ve ev baklavaları askerlere teslim edildi. 

Bugün düzenlenen tören sonrasında konuşan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, konuya ilişkin yaptığı açıklamada; "El Emeği Göz Nuru Bere, Boyunluk, Eldivenleri ve Ev Baklavalarını, Devletimizin İhtiyacı Olduğu İçin Değil Askerimizin Yanında Olduğumuzu Htirmek İçin Tugay Komutan Vekilimiz Abdülkadir Kavuncuya Teslim Ettik. Allah Askerimizi Muzaffer Etsin Ayaklarına Taş Değdirmesin," sözlerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.