Veliler, kahvaltıda buluştu

YAŞAM 16.05.2017 - 08:33, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1538+ kez okundu.
 

Veliler, kahvaltıda buluştu

Ramazan Dede Bilgievi’nde kurs ve etkinlikler devam ederken öğrenci velileri bilgievi tarafından düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi.
Geredeli öğrencinin adeta ikinci adresi haline gelen Bilgievi, büyükşehirlerdeki örnekleri ile yarışırcasına pek çok önemli etkinliği de içerisinde barındırıyor. Gerede Belediyesi’nin eğitime açılan kapısı Ramazan Dede Bilgievi’nde kurs ve etkinlikler devam ederken öğrenci velileri bilgievi tarafından düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi. 2016-2017 Eğitim Öğretim yılının sonuna doğru yaklaşılırken veliler de unutulmadı. Eğitim-öğretim yılı boyunca düzenli bir şekilde bilgievine gelerek rehberlik saatlerine ve HİK (Herkes İçin Kütüphane) Projesi kapsamında verilen eğitimlere katılan veliler kahvaltı programında buluştular. 2.3. ve 4. Sınıf öğrencileri velilerinin katıldığı program, sıcak ve samimi bir ortamda geçti.
Ramazan Dede Bilgievi’nde kurs ve etkinlikler devam ederken öğrenci velileri bilgievi tarafından düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi.

Geredeli öğrencinin adeta ikinci adresi haline gelen Bilgievi, büyükşehirlerdeki örnekleri ile yarışırcasına pek çok önemli etkinliği de içerisinde barındırıyor.

Gerede Belediyesi’nin eğitime açılan kapısı Ramazan Dede Bilgievi’nde kurs ve etkinlikler devam ederken öğrenci velileri bilgievi tarafından düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi.

2016-2017 Eğitim Öğretim yılının sonuna doğru yaklaşılırken veliler de unutulmadı. Eğitim-öğretim yılı boyunca düzenli bir şekilde bilgievine gelerek rehberlik saatlerine ve HİK (Herkes İçin Kütüphane) Projesi kapsamında verilen eğitimlere katılan veliler kahvaltı programında buluştular. 2.3. ve 4. Sınıf öğrencileri velilerinin katıldığı program, sıcak ve samimi bir ortamda geçti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.