Bilgievi, etkinliklerle kutladı

GÜNDEM 30.03.2017 - 16:17, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1766+ kez okundu.
 

Bilgievi, etkinliklerle kutladı

Çanakkale Zaferimizin 102. Yıldönümü nedeniyle de ecdadımızın kahramanlık öyküleri anlatıldı.
12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve 18 Mart Çanakkale Zaferi; Bilgievinde yapılan etkinliklerle kutlandı. İki hafta boyunca devam eden etkinliklerde öğrencilere tarih bilinci ve vatan sevgisi aşılandı. Bu etkinlikler kapsamında Bilgievi Kütüphanesinde 12 Mart İstiklal Marşının Kabulü, Mehmet Akif Ersoy’un hayatı ve Çanakkale Zaferimizi anlatan kitaplara öncelik verildi. Bilgievi panolarında sergilendi. Değerler Eğitimi derslerinde ise; öğrencilerimize İstiklal Marşımız okutularak, önemi anlatıldı. Mehmet Akif Ersoy’un hayatı ile ilgili animasyonlar izletildi. Çanakkale Zaferimizin 102. Yıldönümü nedeniyle de ecdadımızın kahramanlık öyküleri anlatıldı. Seyit Onbaşı, Kınalı Hasan gibi kahramanları anlatan animasyon filmleri izletildi. Diriliş ruhunun tekrar canlandığı 15 Temmuz gecesi de bu vesileyle anılarak tüm şehitlerimiz yad edildi.     
Çanakkale Zaferimizin 102. Yıldönümü nedeniyle de ecdadımızın kahramanlık öyküleri anlatıldı.

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve 18 Mart Çanakkale Zaferi; Bilgievinde yapılan etkinliklerle kutlandı. İki hafta boyunca devam eden etkinliklerde öğrencilere tarih bilinci ve vatan sevgisi aşılandı.


Bu etkinlikler kapsamında Bilgievi Kütüphanesinde 12 Mart İstiklal Marşının Kabulü, Mehmet Akif Ersoy’un hayatı ve Çanakkale Zaferimizi anlatan kitaplara öncelik verildi. Bilgievi panolarında sergilendi.

Değerler Eğitimi derslerinde ise; öğrencilerimize İstiklal Marşımız okutularak, önemi anlatıldı. Mehmet Akif Ersoy’un hayatı ile ilgili animasyonlar izletildi. Çanakkale Zaferimizin 102. Yıldönümü nedeniyle de ecdadımızın kahramanlık öyküleri anlatıldı. Seyit Onbaşı, Kınalı Hasan gibi kahramanları anlatan animasyon filmleri izletildi.

Diriliş ruhunun tekrar canlandığı 15 Temmuz gecesi de bu vesileyle anılarak tüm şehitlerimiz yad edildi. 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.