Ramazan Çelik'in en acı günü!

YAŞAM 27.10.2017 - 16:23, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 4958+ kez okundu.
 

Ramazan Çelik'in en acı günü!

“Türkiye’yi oynatan adam” olarak tanınan Ramazan Çelik, ülke geneline yaydığı Gerede ismi ile de, memleketin adeta kültür elçisi oldu. Tanınmış sanatçı Ramazan Çelik, bugün hayatının en acı haberini aldı."
Bolu'nun ismini dünya geneline duyurarak, kısa sürede kendini milyonlara sevdirmeyi başaran Geredeli ses sanatçısı Ramazan Çelik, en acı haberini duyurdu. “Türkiye’yi oynatan adam” olarak tanınan Ramazan Çelik, ülke geneline yaydığı Gerede ismi ile de, memleketin adeta kültür elçisi oldu. Tanınmış sanatçı Ramazan Çelik, bugün hayatının en acı haberini aldı. Türkiye'nin ve Bolu'nun ünlü sesi Ramazan Çelik'in babası Celal Çelik, hayatını kaybetti. Bir süredir çeşitli hastalıklarla mücadele eden baba Çelik, Gerede'deki evinde hayata gözlerini yumdu. Gerede Yıldırım Beyazıt Camii'nde yarın öğle namazına müteaakip kılınacak cenaze namazının ardından Celal Çelik, Salur Köyü Mezarlığı'na defnedilecek. Mercanmedya olarak baba Celal Çelik'e Allah'tan rahmet, sanatçı Ramazan Çelik ve ailesine başsağlığı diliyoruz.
“Türkiye’yi oynatan adam” olarak tanınan Ramazan Çelik, ülke geneline yaydığı Gerede ismi ile de, memleketin adeta kültür elçisi oldu. Tanınmış sanatçı Ramazan Çelik, bugün hayatının en acı haberini aldı."

Bolu'nun ismini dünya geneline duyurarak, kısa sürede kendini milyonlara sevdirmeyi başaran Geredeli ses sanatçısı Ramazan Çelik, en acı haberini duyurdu.

“Türkiye’yi oynatan adam” olarak tanınan Ramazan Çelik, ülke geneline yaydığı Gerede ismi ile de, memleketin adeta kültür elçisi oldu. Tanınmış sanatçı Ramazan Çelik, bugün hayatının en acı haberini aldı.

Türkiye'nin ve Bolu'nun ünlü sesi Ramazan Çelik'in babası Celal Çelik, hayatını kaybetti. Bir süredir çeşitli hastalıklarla mücadele eden baba Çelik, Gerede'deki evinde hayata gözlerini yumdu.

Gerede Yıldırım Beyazıt Camii'nde yarın öğle namazına müteaakip kılınacak cenaze namazının ardından Celal Çelik, Salur Köyü Mezarlığı'na defnedilecek.

Mercanmedya olarak baba Celal Çelik'e Allah'tan rahmet, sanatçı Ramazan Çelik ve ailesine başsağlığı diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.