Gerede'den de gözaltılar olabilir!

GÜNDEM 24.07.2016 - 17:31, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1611+ kez okundu.
 

Gerede'den de gözaltılar olabilir!

Peş peşe gelen operasyonların Gerede ayağında nelerin yaşanacağı net olarak bilinmezken, ilçedeki kimi isimlere de operasyon yapılabileceği dile getiriliyor.
Kamuoyundaki iddialara göre, FETÖ operasyonlarının yakın zamanda ilçemize sıçrayacağı ve bazı isimlerle ilgili de hukuki süreç başlatılabileceği ifade ediliyor. Bolu basınından yansıyan bilgilere göre, paralel yapının eğitim kurumlarının ve diğer kuruluşlarının da avukatı olan isim gözaltına alındı.   Bolu’da yürütülen FETÖ operasyonu tüm hızıyla devam ederken, geçen hafta, yapı üyesi bazı işadamları ve bürokratları kaçarken, yapının ildeki ilk isimleri arasında yer alan bir avukatın ise gözaltına alındığı bildirildi. Bolu’da FETÖ örgütüne karşı yürütülen operasyonlarda Paralel Yapı’nın avukatı olarak bilinen, yapılanmanın önde gelen isimlerinden bir avukatın gözaltına alındığı öğrenildi. Paralel yapının eğitim kurumlarının ve diğer kuruluşlarının da avukatı olan ve birçok kişiyi de bu yapı ile tanıştıran isim olarak bilinen E.A. operasyonlar kapsamında gözaltına alındı.   SIRA GEREDE’DE Mİ? Bolu’da yapılan operasyonların Gerede’ye de sıçrayıp sıçramayacağı merak edilirken, kamuoyunda; paralel yapı ile bağlantılı olduğu düşünülen kimi isimlere de gözaltı uygulanabileceği dile getiriliyor. İlçe kamuoyundaki iddialara göre, FETÖ operasyonlarının yakın zamanda da ilçemize sıçrayacağı ve bazı isimlerle ilgili de hukuki süreç başlatılabileceği belirtiliyor. Peş peşe gelen operasyonların Gerede ayağında nelerin yaşanacağı henüz net olarak bilinmezken, kamuoyu; ilçedeki kimi isimlere de operasyon yapılabileceği görüşünü dile getiriyor.
Peş peşe gelen operasyonların Gerede ayağında nelerin yaşanacağı net olarak bilinmezken, ilçedeki kimi isimlere de operasyon yapılabileceği dile getiriliyor.

Kamuoyundaki iddialara göre, FETÖ operasyonlarının yakın zamanda ilçemize sıçrayacağı ve bazı isimlerle ilgili de hukuki süreç başlatılabileceği ifade ediliyor.

Bolu basınından yansıyan bilgilere göre, paralel yapının eğitim kurumlarının ve diğer kuruluşlarının da avukatı olan isim gözaltına alındı.
 

Bolu’da yürütülen FETÖ operasyonu tüm hızıyla devam ederken, geçen hafta, yapı üyesi bazı işadamları ve bürokratları kaçarken, yapının ildeki ilk isimleri arasında yer alan bir avukatın ise gözaltına alındığı bildirildi.


Bolu’da FETÖ örgütüne karşı yürütülen operasyonlarda Paralel Yapı’nın avukatı olarak bilinen, yapılanmanın önde gelen isimlerinden bir avukatın gözaltına alındığı öğrenildi.


Paralel yapının eğitim kurumlarının ve diğer kuruluşlarının da avukatı olan ve birçok kişiyi de bu yapı ile tanıştıran isim olarak bilinen E.A. operasyonlar kapsamında gözaltına alındı.
 


SIRA GEREDE’DE Mİ?
Bolu’da yapılan operasyonların Gerede’ye de sıçrayıp sıçramayacağı merak edilirken, kamuoyunda; paralel yapı ile bağlantılı olduğu düşünülen kimi isimlere de gözaltı uygulanabileceği dile getiriliyor.


İlçe kamuoyundaki iddialara göre, FETÖ operasyonlarının yakın zamanda da ilçemize sıçrayacağı ve bazı isimlerle ilgili de hukuki süreç başlatılabileceği belirtiliyor.


Peş peşe gelen operasyonların Gerede ayağında nelerin yaşanacağı henüz net olarak bilinmezken, kamuoyu; ilçedeki kimi isimlere de operasyon yapılabileceği görüşünü dile getiriyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.