'Gerede'ye hayırlı olsun'

YAŞAM 19.03.2019 - 13:23, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2880+ kez okundu.
 

'Gerede'ye hayırlı olsun'

"Seyit Ali Derici ve Cemal Kurukan’ın kurucusu olduğu ve yılların tecrübeli sürücü kursu hocalarının yer aldığı Özel Gerede Maraton Sürücü Kursu Geredelilerin hizmetine girdi."
Direksiyon dersleri ile fark yaratmayı hedefleyen Özel Gerede Maraton Sürücü Kursu, önceki günlerde düzenlenen temsili kurdele kesiminin atdından ilçemiz halkının hizmetine girdi. Seyit Ali Derici ve Cemal Kurukan’ın kurucusu olduğu ve yılların tecrübeli sürücü kursu hocalarının yer aldığı Özel Gerede Maraton Sürücü Kursu, Seviller Mahallesi Sakarya Caddesi 41/2 Gerede adresinde ki hizmet binasında faaliyetlerine başladı. Açılış sonrası açıklama yapan Kurucu temsilcisi Seyit Ali Derici, her zaman her yönden Gerede’de ve çevre ilçelerimizde örnek bir kurs olacaklarını kaydederek, ülkemizin en önemli sorunlarından birinin trafik terörü olduğunu vurguladı. Trafik istatistiklerinin verilerine göre ülkemizin trafik sorunları konusunda geride kaldığını dile getirerek, bu sorunlarda motorlu taşıtlar sürücü kurslarının (MTSK) büyük sorumlulukları bulunduğunun altını çizdi. Direksiyon eğitiminin de önemine vurgu yapan Derici, "Bilgi beceri psikolojik eğitimler çok ciddi olarak verilmesi, kursiyerler öğrendiklerini davranış haline dönüştürmelidir. Ayrıca eğitimler bire bir yeterince verilmelidir. İnsan hayatı her şeyden önemlidir. Bu anlayış ve düşüncelerle kurs faaliyetlerimize başladık. Tüm ilçe halkımız her zaman bilgi için bize ulaşabilirler” diye konuştu.
"Seyit Ali Derici ve Cemal Kurukan’ın kurucusu olduğu ve yılların tecrübeli sürücü kursu hocalarının yer aldığı Özel Gerede Maraton Sürücü Kursu Geredelilerin hizmetine girdi."

Direksiyon dersleri ile fark yaratmayı hedefleyen Özel Gerede Maraton Sürücü Kursu, önceki günlerde düzenlenen temsili kurdele kesiminin atdından ilçemiz halkının hizmetine girdi.

Seyit Ali Derici ve Cemal Kurukan’ın kurucusu olduğu ve yılların tecrübeli sürücü kursu hocalarının yer aldığı Özel Gerede Maraton Sürücü Kursu, Seviller Mahallesi Sakarya Caddesi 41/2 Gerede adresinde ki hizmet binasında faaliyetlerine başladı.

Açılış sonrası açıklama yapan Kurucu temsilcisi Seyit Ali Derici, her zaman her yönden Gerede’de ve çevre ilçelerimizde örnek bir kurs olacaklarını kaydederek, ülkemizin en önemli sorunlarından birinin trafik terörü olduğunu vurguladı.

Trafik istatistiklerinin verilerine göre ülkemizin trafik sorunları konusunda geride kaldığını dile getirerek, bu sorunlarda motorlu taşıtlar sürücü kurslarının (MTSK) büyük sorumlulukları bulunduğunun altını çizdi.

Direksiyon eğitiminin de önemine vurgu yapan Derici, "Bilgi beceri psikolojik eğitimler çok ciddi olarak verilmesi, kursiyerler öğrendiklerini davranış haline dönüştürmelidir. Ayrıca eğitimler bire bir yeterince verilmelidir. İnsan hayatı her şeyden önemlidir. Bu anlayış ve düşüncelerle kurs faaliyetlerimize başladık. Tüm ilçe halkımız her zaman bilgi için bize ulaşabilirler” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.