400 bin liraya mal oldu; ulaşıma açııldı

EĞİTİM 11.12.2017 - 09:11, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1771+ kez okundu.
 

400 bin liraya mal oldu; ulaşıma açııldı

"İki adet köprünün yapımı tamamlanarak ulaşıma açıldı."
Gerede Orman İşletme Müdürlüğü 2017 yılı yatırım programında yer alan Yongalı Orman İşletme Şefliği’nde 2 adet köprünün yapımı tamamlanarak ulaşıma açıldı. Yapılan çalışmalarla; biri 14 ve diğeri 11 metre uzunluğundaki köprülerin ulaşıma açılması ile köylülerin ormandan köye gidiş gelişlerinde kullanacakları yolun kısaldığı ifade edildi. Öte yandan edinilen bilgilere göre, Orman İşletme Müdürlüğünde yapılan üretimlerin nakledilmesinde de daha güvenli bir yol güzergâhının kullanımının sağlanacağı belirtildi. 400 bin TL’ye mal olan köprüler sayesinde nakliyat mesafesi ve nakliyat giderleri en aza indirilerek ulaşım sağlanan havzadan yapılacak üretimlerle kendi maliyetini kısa sürede karşılayabileceği gelen bilgiler arasında. 
"İki adet köprünün yapımı tamamlanarak ulaşıma açıldı."

Gerede Orman İşletme Müdürlüğü 2017 yılı yatırım programında yer alan Yongalı Orman İşletme Şefliği’nde 2 adet köprünün yapımı tamamlanarak ulaşıma açıldı.

Yapılan çalışmalarla; biri 14 ve diğeri 11 metre uzunluğundaki köprülerin ulaşıma açılması ile köylülerin ormandan köye gidiş gelişlerinde kullanacakları yolun kısaldığı ifade edildi.

Öte yandan edinilen bilgilere göre, Orman İşletme Müdürlüğünde yapılan üretimlerin nakledilmesinde de daha güvenli bir yol güzergâhının kullanımının sağlanacağı belirtildi.

400 bin TL’ye mal olan köprüler sayesinde nakliyat mesafesi ve nakliyat giderleri en aza indirilerek ulaşım sağlanan havzadan yapılacak üretimlerle kendi maliyetini kısa sürede karşılayabileceği gelen bilgiler arasında. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.