Araç gereç aranmaksızın..

03.08.2016 - 14:31, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2417+ kez okundu.
 

Araç gereç aranmaksızın..

Geçtiğimiz günlerde verilen eğitimde; olası kazalarda sağlık görevlilerinin nasıl davranması gerektiği en ince ayrıntısına kadar anlatıldı.
Gerede Orman İşletme Müdürlüğü, 90’ın üzerindeki personele ilk yardım eğitimi verdi. Gerede Orman İşletme Müdürlüğü ihale salonunda İşletme Müdürü İsmail Dilek başkanlığında; 2 işletme müdür yardımcısı, 9 işletme şefi, 1 ATM şefi, 25 orman muhafaza memuru ve 55 yangın işçisinin katılımı ile Gerede Merkez Sağlık Grup başkanlığı personeli tarafından verilen ilk yardım eğitimi gerçekleştirildi. Geçtiğimiz günlerde verilen eğitimde; olası kazalarda sağlık görevlilerinin tıbbi yardımı sağlanıncaya kadar, hayatın kurtarılması ya da durumun daha kötüye gitmesini önlemek amacıyla olay yerinde, tıbbi araç gereç aranmaksızın mevcut araç ve gereçlerle yapılan ilaçsız uygulamaların üzerinde duruldu.
Geçtiğimiz günlerde verilen eğitimde; olası kazalarda sağlık görevlilerinin nasıl davranması gerektiği en ince ayrıntısına kadar anlatıldı.

Gerede Orman İşletme Müdürlüğü, 90’ın üzerindeki personele ilk yardım eğitimi verdi.

Gerede Orman İşletme Müdürlüğü ihale salonunda İşletme Müdürü İsmail Dilek başkanlığında; 2 işletme müdür yardımcısı, 9 işletme şefi, 1 ATM şefi, 25 orman muhafaza memuru ve 55 yangın işçisinin katılımı ile Gerede Merkez Sağlık Grup başkanlığı personeli tarafından verilen ilk yardım eğitimi gerçekleştirildi.

Geçtiğimiz günlerde verilen eğitimde; olası kazalarda sağlık görevlilerinin tıbbi yardımı sağlanıncaya kadar, hayatın kurtarılması ya da durumun daha kötüye gitmesini önlemek amacıyla olay yerinde, tıbbi araç gereç aranmaksızın mevcut araç ve gereçlerle yapılan ilaçsız uygulamaların üzerinde duruldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.