'Bizlerin de en yakın çalışma arkadaşıdır'

GÜNDEM 24.10.2017 - 13:56, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1054+ kez okundu.
 

'Bizlerin de en yakın çalışma arkadaşıdır'

"19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle mahalle ve köy muhtarları Kaymakam Ünsal'ı makamında ziyaret etti."
İlçemiz genelinde görev yapan muhtarlar, Muhtarlar Günü münasebetiyle Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal'ı ziyaret etti. Sohbet havasında gerçekleşen ziyarette konuşan Kaymakam Ünsal, sorunları çözme moktasında ortak çalıştıklarına işaret ederek; “Muhtarlarımız, demokrasinin temelini oluşturmakta, vatandaşlarımızın hizmetle buluşturulmasında bizlerin de en yakın çalışma arkadaşıdır,” diye konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendilerine hediye ettiği bu anlamlı günde, kaymakamlık makamında ağırlanmaktan dolayı memnuniyetlerini ifade eden Gerede Muhtarlar Derneği Başkanı Nazım Gökdaş ise ilçeye verdiği hizmetlerden dolayı Kaymakam Cengiz'e teşekkür etti. Geredeli muhtarları makamında ağırlayan Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, ziyarette şöyle konuştu; "Değerli Muhtarlarımız; Geçmişi 1829 yılına dayanan muhtarlık müessesesi ülkemizde yerel demokrasinin en eski örneğini oluşturmaktadır. Vatandaşlarımızın oyları ile seçilen muhtarlarımız, Cumhuriyet tarihimiz boyunca köylerimizin ve mahallelerimizin en önemli temsilcisi olmuştur.  Vatandaşlarımızın dertlerine, tasalarına, sevinçlerine ve mutluluklarına ortak olan, beklentilerini ve ihtiyaçlarını devletimize iletme noktasında etkin rol oynayan muhtarlarımız, devletle milletin bütünleşmesinin temel harcını oluşturmaktadır. Devletin, vatandaşa dokunan sıcak eli ve vatandaşın ilk kapısı olan muhtarlarımız, demokrasinin temelini oluşturmakta, köylerimiz ve mahallelerimizde mevcut her türlü sorun ve talebin çözülmesinde, vatandaşlarımızın hizmetle buluşturulmasında bizlerin de en yakın çalışma arkadaşıdır. Bu duygu ve düşüncelerle; vatan ve millet aşkıyla hizmet eden tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyor, özverili çalışmalarınızdan dolayı teşekkürlerimi sunuyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum." Samimi bir havada, sohbet havasında geçen ziyaret; kaymakamlık binası önünde çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.
"19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle mahalle ve köy muhtarları Kaymakam Ünsal'ı makamında ziyaret etti."


İlçemiz genelinde görev yapan muhtarlar, Muhtarlar Günü münasebetiyle Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal'ı ziyaret etti.

Sohbet havasında gerçekleşen ziyarette konuşan Kaymakam Ünsal, sorunları çözme moktasında ortak çalıştıklarına işaret ederek; “Muhtarlarımız, demokrasinin temelini oluşturmakta, vatandaşlarımızın hizmetle buluşturulmasında bizlerin de en yakın çalışma arkadaşıdır,” diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendilerine hediye ettiği bu anlamlı günde, kaymakamlık makamında ağırlanmaktan dolayı memnuniyetlerini ifade eden Gerede Muhtarlar Derneği Başkanı Nazım Gökdaş ise ilçeye verdiği hizmetlerden dolayı Kaymakam Cengiz'e teşekkür etti.

Geredeli muhtarları makamında ağırlayan Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, ziyarette şöyle konuştu; "Değerli Muhtarlarımız; Geçmişi 1829 yılına dayanan muhtarlık müessesesi ülkemizde yerel demokrasinin en eski örneğini oluşturmaktadır.
Vatandaşlarımızın oyları ile seçilen muhtarlarımız, Cumhuriyet tarihimiz boyunca köylerimizin ve mahallelerimizin en önemli temsilcisi olmuştur. 
Vatandaşlarımızın dertlerine, tasalarına, sevinçlerine ve mutluluklarına ortak olan, beklentilerini ve ihtiyaçlarını devletimize iletme noktasında etkin rol oynayan muhtarlarımız, devletle milletin bütünleşmesinin temel harcını oluşturmaktadır.
Devletin, vatandaşa dokunan sıcak eli ve vatandaşın ilk kapısı olan muhtarlarımız, demokrasinin temelini oluşturmakta, köylerimiz ve mahallelerimizde mevcut her türlü sorun ve talebin çözülmesinde, vatandaşlarımızın hizmetle buluşturulmasında bizlerin de en yakın çalışma arkadaşıdır.
Bu duygu ve düşüncelerle; vatan ve millet aşkıyla hizmet eden tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyor, özverili çalışmalarınızdan dolayı teşekkürlerimi sunuyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum."

Samimi bir havada, sohbet havasında geçen ziyaret; kaymakamlık binası önünde çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.