Buluştular, safları sıklaştırdılar

YAŞAM 15.03.2017 - 10:41, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1564+ kez okundu.
 

Buluştular, safları sıklaştırdılar

Gerede İlçe Müftülüğü tarafından organize edilen sabah namazı buluşması Yunus Emre Camii’nde yapıldı. 17 Mart 2017 Cuma günü yapılacak buluşma ise Yıldırım Bayezid Camii’nde olacak.
Gerede İlçe Müftülüğü tarafından tertiplenen sabah namazı buluşmaları devam ediyor. Gerede Müftüsü Abdurrahman Şenoğlu, Yunus Emre Camii’nde kılınan sabah namazının ardından cemaat ile bir araya gelerek kahvaltı yaptı.  Geredeliler, şehrin feyz ve bereketinden istifade etmek için her hafta bir camide buluşuyor. Sabah namazından önce sohbet ile başlayan program, Kur’an-ı Kerim tilaveti, sabah namazı ve tesbihat ile tamamlanıyor.  Camii çıkışı ise cemaate çorba ikram ediliyor. Gençlerin cami cemaatiyle buluştuğu ve camilerin bayram yerine dönüştüğü “Sabah Namazında Buluşuyoruz” etkinliğine bu hafta Yunus Emre Camii’nde devam edildi.  Hem gençlerin hem de cami cemaatinin son derece memnun olduğu programların bu haftaki sabah namazı buluşmasının sohbet konusu; “müttaki kulların özellikleri” oldu. Buluşmada sabah namazının ardından, mutat Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program, merkez görevlisi bir imam hatip ve bir müezzin kayyımın yaptırdıkları tesbihat ve tezkiratla devam etti. İlçe Müftüsü Abdurrahman Şenoğlu tarafından yapılan mutat sohbetin bu haftaki konusu; “Müttaki kulların özellikleri” oldu. Şenoğlu, sabah namazının birinci rekâtının başında okumuş olduğu Zariyat Suresi 15-19. Ayet mealiyle başlattığı sohbetinde Yüce Allah’ın insanlardan muttaki olmaları istediğini Kur’an-ı Kerimin birçok ayetinde de bahsedildiğini hatırlattı.  Müftü Şenoğlu, 17.03.2017 Cuma günü gerçekleştirilecek sabah namazı buluşmasının Yıldırım Bayezid Camii’nde olacağını hatırlattı. Müftü Abdurrahman Şenoğlu’nun yaptığı duaya müteakip program kahvaltı ikramıyla sona erdi.
Gerede İlçe Müftülüğü tarafından organize edilen sabah namazı buluşması Yunus Emre Camii’nde yapıldı. 17 Mart 2017 Cuma günü yapılacak buluşma ise Yıldırım Bayezid Camii’nde olacak.

Gerede İlçe Müftülüğü tarafından tertiplenen sabah namazı buluşmaları devam ediyor. Gerede Müftüsü Abdurrahman Şenoğlu, Yunus Emre Camii’nde kılınan sabah namazının ardından cemaat ile bir araya gelerek kahvaltı yaptı. 

Geredeliler, şehrin feyz ve bereketinden istifade etmek için her hafta bir camide buluşuyor. Sabah namazından önce sohbet ile başlayan program, Kur’an-ı Kerim tilaveti, sabah namazı ve tesbihat ile tamamlanıyor. 

Camii çıkışı ise cemaate çorba ikram ediliyor. Gençlerin cami cemaatiyle buluştuğu ve camilerin bayram yerine dönüştüğü “Sabah Namazında Buluşuyoruz” etkinliğine bu hafta Yunus Emre Camii’nde devam edildi. 

Hem gençlerin hem de cami cemaatinin son derece memnun olduğu programların bu haftaki sabah namazı buluşmasının sohbet konusu; “müttaki kulların özellikleri” oldu.

Buluşmada sabah namazının ardından, mutat Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program, merkez görevlisi bir imam hatip ve bir müezzin kayyımın yaptırdıkları tesbihat ve tezkiratla devam etti.

İlçe Müftüsü Abdurrahman Şenoğlu tarafından yapılan mutat sohbetin bu haftaki konusu; “Müttaki kulların özellikleri” oldu.
Şenoğlu, sabah namazının birinci rekâtının başında okumuş olduğu Zariyat Suresi 15-19. Ayet mealiyle başlattığı sohbetinde Yüce Allah’ın insanlardan muttaki olmaları istediğini Kur’an-ı Kerimin birçok ayetinde de bahsedildiğini hatırlattı. 

Müftü Şenoğlu, 17.03.2017 Cuma günü gerçekleştirilecek sabah namazı buluşmasının Yıldırım Bayezid Camii’nde olacağını hatırlattı. Müftü Abdurrahman Şenoğlu’nun yaptığı duaya müteakip program kahvaltı ikramıyla sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.