Akçakale’ye şeref ödülü

28.07.2016 - 17:41, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2222+ kez okundu.
 

Akçakale’ye şeref ödülü

Abant İzzet Baysal Üniversitesi Gerede Meslek Yüksek Okulu Müdürü Nurettin Akçakale’ye Ankara'da düzenlenen törenle, 2016 Azerbaycan Şeref Ödülü ve Hizmet Şeref Ödülü verildi.
AİBÜ Gerede Meslek Yüksek Okulu Müdürü Nurettin Akçakale’ye 2016 Azerbaycan Şeref Ödülü ve Hizmet Şeref Ödülü verildi. Abant İzzet Baysal Üniversitesi Gerede Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Nurettin Akçakale’ye Ankara'da düzenlenen törenle, 2016 Azerbaycan Şeref Ödülü ve Hizmet Şeref Ödülü verildi. Başkent Öğretmenevinde düzenlenen Uluslararası 3. Ankara Sanat Festivali'ne Azerbaycan, Kıbrıs ve Türkiye’nin değişik illerinden pek çok davetli katılırken; Azerbaycan ve Türkiye arasındaki kardeşlik teması törene damgasını vurdu. Ankara Sanat Platformu’nun düzenlediği Uluslararası 3. Ankara Sanat Festivali “İki Devlet Tek Millet” başlığı etkinlikte; çalışmalarından dolayı, AİBÜ Gerede MYO Müdürü Nurettin Akçakale’ye Azerbaycan Şeref Ödülü ve Hizmet Şeref Ödülü verildi.
Abant İzzet Baysal Üniversitesi Gerede Meslek Yüksek Okulu Müdürü Nurettin Akçakale’ye Ankara'da düzenlenen törenle, 2016 Azerbaycan Şeref Ödülü ve Hizmet Şeref Ödülü verildi.

AİBÜ Gerede Meslek Yüksek Okulu Müdürü Nurettin Akçakale’ye 2016 Azerbaycan Şeref Ödülü ve Hizmet Şeref Ödülü verildi.

Abant İzzet Baysal Üniversitesi Gerede Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Nurettin Akçakale’ye Ankara'da düzenlenen törenle, 2016 Azerbaycan Şeref Ödülü ve Hizmet Şeref Ödülü verildi.

Başkent Öğretmenevinde düzenlenen Uluslararası 3. Ankara Sanat Festivali'ne Azerbaycan, Kıbrıs ve Türkiye’nin değişik illerinden pek çok davetli katılırken; Azerbaycan ve Türkiye arasındaki kardeşlik teması törene damgasını vurdu.

Ankara Sanat Platformu’nun düzenlediği Uluslararası 3. Ankara Sanat Festivali “İki Devlet Tek Millet” başlığı etkinlikte; çalışmalarından dolayı, AİBÜ Gerede MYO Müdürü Nurettin Akçakale’ye Azerbaycan Şeref Ödülü ve Hizmet Şeref Ödülü verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.