İkinci heyecan başladı

YAŞAM 24.02.2017 - 10:56, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2571+ kez okundu.
 

İkinci heyecan başladı

Geredem Dergisi’nin ikinci sayısının çalışmalarına başlayan Gerede Kültür Sosyal Yardımlaşma Derneği başkan ve üyeleri kurdukları dergi yönetimi ile Gerede’de bir takım ziyaretlerde bulundular.
Geredeli hemşehrileri biraraya getirerek, tek çatı altında toplayan beraberlik duygusunu kuvvetlendiren Gerede Kültür Sosyal Yardımlaşma Derneği; muhabbet kervanındaki yolculuklarını sürdürüyor. Öte yandan “Geredem” ismini verdikleri dergiyi de yayıma hazırlayarak, hemşehri buluşmalarını arşivlik çalışmalarla deyim yerindeyse ölümsüzleştiren dernek yönetimi, önceki günlerde ilçeye çıkarma yaptı. Geredem Dergisi’nin ikinci sayısının çalışmalarına başlayan Gerede Kültür Sosyal Yardımlaşma Derneği başkan ve üyeleri kurdukları dergi yönetimi ile Gerede’de bir takım ziyaretlerde bulundular. Merkezi Ankara’da bulunan ve Geredeli hemşerilerimizin oluşturduğu Gerede Kültür Sosyal Yardımlaşma Derneği, geçtiğimiz yıl birincisi çıkartılan, bu yıl ise ikinci sayısının hazırlık çalışmalarına start veren Geredem Dergisi için ilçede bir takım ziyaret gerçekleştirdiler. İlk olarak Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal’ı makamında ziyaret eden Gerede Kültür Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Cafer Alagöz ve dergi yönetimi, yeni atanan Ünsal’a hayırlı olsun dileklerini ileterek Gerede simgesi ibrik hediye ettiler. Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, Gerede Kültür Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanının ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek çalışmalarında başarılar diledi. Derneğin bir diğer ziyareti ise Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar oldu. Başkan Allar bu yıl ikincisi çıkartılacak dergi için başarılar dileyerek içeriği hakkında bilgi aldı. Gerede Kültür Sosyal Yardımlaşma Derneği’nin önümüzdeki günlerde yeniden Gerede’ye gelerek STK ziyaretleri yapacağı belirtildi. Hemşehri buluşma ve birlikteliklerine vesile olan Gerede Kültür Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Cafer Alagöz; “Hemşehrilerimiz arasında bir köprü vazifesi görmek istiyoruz,” dedi. Ziyaretler sonrasında kısa açıklama yapan Geredem heyeti, dergi ve yayıncılık üzerine; “Derneğimiz hakkında iletişimin kuvvetlenmesi adına başlattığımız bu çalışma, hemşehrilerimiz arasında bir köprü vazifesi görmek, derneğimizde gelişen olayları sizlerin takip etmesine imkan sağlamaktır. Derneğimizdeki gelişen olayları, kendimizi, kendi mecramızda sizlere anlatmanın heyecanını yaşadığımız Geredem dergisi ile bütün hemşehrilerimiz de seslerini duyurabilecek ve kendilerini anlatabileceklerdir,” bilgilendirmesini yaptı.
Geredem Dergisi’nin ikinci sayısının çalışmalarına başlayan Gerede Kültür Sosyal Yardımlaşma Derneği başkan ve üyeleri kurdukları dergi yönetimi ile Gerede’de bir takım ziyaretlerde bulundular.

Geredeli hemşehrileri biraraya getirerek, tek çatı altında toplayan beraberlik duygusunu kuvvetlendiren Gerede Kültür Sosyal Yardımlaşma Derneği; muhabbet kervanındaki yolculuklarını sürdürüyor.

Öte yandan “Geredem” ismini verdikleri dergiyi de yayıma hazırlayarak, hemşehri buluşmalarını arşivlik çalışmalarla deyim yerindeyse ölümsüzleştiren dernek yönetimi, önceki günlerde ilçeye çıkarma yaptı.

Geredem Dergisi’nin ikinci sayısının çalışmalarına başlayan Gerede Kültür Sosyal Yardımlaşma Derneği başkan ve üyeleri kurdukları dergi yönetimi ile Gerede’de bir takım ziyaretlerde bulundular.

Merkezi Ankara’da bulunan ve Geredeli hemşerilerimizin oluşturduğu Gerede Kültür Sosyal Yardımlaşma Derneği, geçtiğimiz yıl birincisi çıkartılan, bu yıl ise ikinci sayısının hazırlık çalışmalarına start veren Geredem Dergisi için ilçede bir takım ziyaret gerçekleştirdiler. İlk olarak Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal’ı makamında ziyaret eden Gerede Kültür Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Cafer Alagöz ve dergi yönetimi, yeni atanan Ünsal’a hayırlı olsun dileklerini ileterek Gerede simgesi ibrik hediye ettiler.

Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, Gerede Kültür Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanının ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Derneğin bir diğer ziyareti ise Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar oldu. Başkan Allar bu yıl ikincisi çıkartılacak dergi için başarılar dileyerek içeriği hakkında bilgi aldı.

Gerede Kültür Sosyal Yardımlaşma Derneği’nin önümüzdeki günlerde yeniden Gerede’ye gelerek STK ziyaretleri yapacağı belirtildi.

Hemşehri buluşma ve birlikteliklerine vesile olan Gerede Kültür Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Cafer Alagöz; “Hemşehrilerimiz arasında bir köprü vazifesi görmek istiyoruz,” dedi.

Ziyaretler sonrasında kısa açıklama yapan Geredem heyeti, dergi ve yayıncılık üzerine; “Derneğimiz hakkında iletişimin kuvvetlenmesi adına başlattığımız bu çalışma, hemşehrilerimiz arasında bir köprü vazifesi görmek, derneğimizde gelişen olayları sizlerin takip etmesine imkan sağlamaktır. Derneğimizdeki gelişen olayları, kendimizi, kendi mecramızda sizlere anlatmanın heyecanını yaşadığımız Geredem dergisi ile bütün hemşehrilerimiz de seslerini duyurabilecek ve kendilerini anlatabileceklerdir,” bilgilendirmesini yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.