Ibrıcak'a bakım yaptılar

YAŞAM 12.04.2017 - 10:45, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2789+ kez okundu.
 

Ibrıcak'a bakım yaptılar

​Gerede Kredi ve Yurtlar Kurumu Müdürlüğü ve öğrencileri tarafından köy okuluna yardım kampanyası yapıldı.
Gerede Kredi ve Yurtlar Kurumu öğrencileri kardeş okul kapsamında Gerede Ibrıcak Köyü İlkokulu’nda bakım ve onarım çalışması yaptı. Gerede Kredi ve Yurtlar Kurumu Müdürlüğü ve öğrencileri tarafından köy okuluna yardım kampanyası yapıldı. Üniversiteli öğrenciler Gerede Ibrıcak Köyü İlkokulu’nda bakım ve onarım çalışması yaparak, öğrenciler ile sohbet etti. Çalışmaların ardından minik öğrencilere, üniversiteli abileri ve ablaları tarafından çeşitli hediyeler takdim edilerek, ziyaretlerinin devam edeceği belirtildi. Minikler yapılan ziyaretten ve onarılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti ifade ederek, hatıra fotoğrafı ile bu anı ölümsüzleştirdiler.
​Gerede Kredi ve Yurtlar Kurumu Müdürlüğü ve öğrencileri tarafından köy okuluna yardım kampanyası yapıldı.

Gerede Kredi ve Yurtlar Kurumu öğrencileri kardeş okul kapsamında Gerede Ibrıcak Köyü İlkokulu’nda bakım ve onarım çalışması yaptı.

Gerede Kredi ve Yurtlar Kurumu Müdürlüğü ve öğrencileri tarafından köy okuluna yardım kampanyası yapıldı. Üniversiteli öğrenciler Gerede Ibrıcak Köyü İlkokulu’nda bakım ve onarım çalışması yaparak, öğrenciler ile sohbet etti.

Çalışmaların ardından minik öğrencilere, üniversiteli abileri ve ablaları tarafından çeşitli hediyeler takdim edilerek, ziyaretlerinin devam edeceği belirtildi. Minikler yapılan ziyaretten ve onarılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti ifade ederek, hatıra fotoğrafı ile bu anı ölümsüzleştirdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.