Eski Kaymakamız Sezgin'i kaybettik

YAŞAM 14.02.2017 - 09:01, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2318+ kez okundu.
 

Eski Kaymakamız Sezgin'i kaybettik

Eski Gerede Kaymakamlarından, Dikili Kaymakamı Mustafa Nazmi Sezgin dün gece vefat etti.
Gerede eski kaymakamlarından Mustafa Nazmi Sezgin, vefat etti. Dün gece hayata gözlerini yuman Dikili Kaymakamı Mustafa Nazmi Sezgin (56), 2002-2006 yılları arasında da ilçemizde görev yapmıştı. Babacan hali ve Anadolu insanına sıcak yaklaşımı ile dikkati çekerek ilçemizde kısa sürede sevilen Sezgin, görev yaptığı Dikili'de dün gece saatlerinde hayatını kaybetti. Konuya ilişkin edindiğimiz bilgilere göre, bugün saat 10'da İzmir Valiliği önünde resmi tören ve öğle vakti ise Dikili Kaymakamlığı önünde resmi tören yapılacak. Ardından konvoy ile memleketine götürülecek olan Sezgin naaşı ikindi namazına müteakip Çanakkale Ayvacık Korubaşı Köyü’nde kılınacak cenaze namazından sonra toprağa verilecek. Bir süredir kanser tedavisi gören Sezgin'in gece saatlerinde Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde hayatını kaybettiği ifade edildi. KİMDİR 1961 yılında Çanakkale’de (Ayvacık-Korubaşı Köyü) doğdu. İlkokulu köyünde, ortaokulu ve liseyi devlet parasız yatılı olarak Bandırma ve Denizli’de okudu. Üniversite eğitimini Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesinde yaparak 1985 yılında mezun oldu. 1986 yılında Mülki İdari Amirliği mesleğine intisap etti. 1987 yılında lisan öğrenmek için Dil Okulu ve 2000 yılında da “Sosyal Politika” alanında master olmak üzere 2 yıl İngiltere’de; ayrıca, 2011 yılında mesleki tecrübe ve gözlem amaçlı olarak 2 ay ABD'de bulundu. Evli ve iki çocuk babası olan Sezgin sırasıyla; Manisa-Gördes, Edirne-Lalapaşa, Kahramanmaraş-Ekinözü,  Erzurum-İspir, Bursa Yenişehir ve Bolu-Gerede ilçelerinde Kaymakam olarak görev yapmış olup, akabinde Yalova Vali Yardımcılığı, Sakarya-Erenler Kaymakamlığı ve son olarak 2013 yılı Ağustos kararnamesi ile Dikili Kaymakamlığına atanmıştı. Mercanmedya ailesi olarak merhuma Yüce Allah'dan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine sabırlar dileriz.
Eski Gerede Kaymakamlarından, Dikili Kaymakamı Mustafa Nazmi Sezgin dün gece vefat etti.

Gerede eski kaymakamlarından Mustafa Nazmi Sezgin, vefat etti.

Dün gece hayata gözlerini yuman Dikili Kaymakamı Mustafa Nazmi Sezgin (56), 2002-2006 yılları arasında da ilçemizde görev yapmıştı.

Babacan hali ve Anadolu insanına sıcak yaklaşımı ile dikkati çekerek ilçemizde kısa sürede sevilen Sezgin, görev yaptığı Dikili'de dün gece saatlerinde hayatını kaybetti.

Konuya ilişkin edindiğimiz bilgilere göre, bugün saat 10'da İzmir Valiliği önünde resmi tören ve öğle vakti ise Dikili Kaymakamlığı önünde resmi tören yapılacak. Ardından konvoy ile memleketine götürülecek olan Sezgin naaşı ikindi namazına müteakip Çanakkale Ayvacık Korubaşı Köyü’nde kılınacak cenaze namazından sonra toprağa verilecek.

Bir süredir kanser tedavisi gören Sezgin'in gece saatlerinde Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde hayatını kaybettiği ifade edildi.

KİMDİR
1961 yılında Çanakkale’de (Ayvacık-Korubaşı Köyü) doğdu. İlkokulu köyünde, ortaokulu ve liseyi devlet parasız yatılı olarak Bandırma ve Denizli’de okudu. Üniversite eğitimini Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesinde yaparak 1985 yılında mezun oldu. 1986 yılında Mülki İdari Amirliği mesleğine intisap etti.

1987 yılında lisan öğrenmek için Dil Okulu ve 2000 yılında da “Sosyal Politika” alanında master olmak üzere 2 yıl İngiltere’de; ayrıca, 2011 yılında mesleki tecrübe ve gözlem amaçlı olarak 2 ay ABD'de bulundu.

Evli ve iki çocuk babası olan Sezgin sırasıyla; Manisa-Gördes, Edirne-Lalapaşa, Kahramanmaraş-Ekinözü,  Erzurum-İspir, Bursa Yenişehir ve Bolu-Gerede ilçelerinde Kaymakam olarak görev yapmış olup, akabinde Yalova Vali Yardımcılığı, Sakarya-Erenler Kaymakamlığı ve son olarak 2013 yılı Ağustos kararnamesi ile Dikili Kaymakamlığına atanmıştı.

Mercanmedya ailesi olarak merhuma Yüce Allah'dan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine sabırlar dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.