Kaymakam Ünsal, yola indi..

GÜNDEM 09.12.2017 - 20:56, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2542+ kez okundu.
 

Kaymakam Ünsal, yola indi..

"Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, köy ziyaret ve teftiş programı kapsamında, ilçemize bağlı 92 köyü de ziyaret etti."
Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, ilçemize bağlı 92 köyü de ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, köy ziyaret ve teftiş programı kapsamında, ilçemize bağlı 92 köyü de ziyaret ederek çeşitli incelemelerde bulundu. Kaymakamlığın 2017 yılı köy ziyaret ve teftiş programı kapsamında, beraberinde daire amirleri ile köylere adeta çıkarma yapan Cengiz Ünsal, hizmetleri yerinde görmek ve vatandaşların olası sorunlarını da yerinde dinlemek için Gerede'ye bağlı bütün köyleri ziyaret etti. Köylerde yapılan iş ve işlemleri yerinde denetleyen Kaymakam Ünsal, ihtiyaçların giderilmesi hususunda da gerekli talimatları verdi. Köy Muhtarı ve vatandaşlar tarafından karşılanan Cengiz Ünsal, kaymakamlık tarafından köylerde yapılan çalışmaları yerinde inceleme imkanı buldu. Köy halkıyla bir araya gelerek, vatandaşların sorun ve isteklerini dinleyen Ünsal, karşılıklı istişarelerde de bulundu. Yapılan çalışmalardan memnuniyetlerini ifade eden vatandaşlar, kaymakamın yakın ilgisinden duydukları memnuniyeti dile getirirken;  Cengiz Ünsal da, köy muhtarı ve köy halkının ihtiyaç ve sorunların giderilmesi konusunda ilgili daire amirlerine gerekli talimatları verdi.
"Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, köy ziyaret ve teftiş programı kapsamında, ilçemize bağlı 92 köyü de ziyaret etti."

Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, ilçemize bağlı 92 köyü de ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, köy ziyaret ve teftiş programı kapsamında, ilçemize bağlı 92 köyü de ziyaret ederek çeşitli incelemelerde bulundu.

Kaymakamlığın 2017 yılı köy ziyaret ve teftiş programı kapsamında, beraberinde daire amirleri ile köylere adeta çıkarma yapan Cengiz Ünsal, hizmetleri yerinde görmek ve vatandaşların olası sorunlarını da yerinde dinlemek için Gerede'ye bağlı bütün köyleri ziyaret etti.

Köylerde yapılan iş ve işlemleri yerinde denetleyen Kaymakam Ünsal, ihtiyaçların giderilmesi hususunda da gerekli talimatları verdi.

Köy Muhtarı ve vatandaşlar tarafından karşılanan Cengiz Ünsal, kaymakamlık tarafından köylerde yapılan çalışmaları yerinde inceleme imkanı buldu.

Köy halkıyla bir araya gelerek, vatandaşların sorun ve isteklerini dinleyen Ünsal, karşılıklı istişarelerde de bulundu.

Yapılan çalışmalardan memnuniyetlerini ifade eden vatandaşlar, kaymakamın yakın ilgisinden duydukları memnuniyeti dile getirirken;  Cengiz Ünsal da, köy muhtarı ve köy halkının ihtiyaç ve sorunların giderilmesi konusunda ilgili daire amirlerine gerekli talimatları verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.