Şampiyonlardan ziyaret

SPOR 28.03.2017 - 15:45, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 3079+ kez okundu.
 

Şampiyonlardan ziyaret

Bolu’yu Sakarya’da temsil edecek olan İbrahim Hilmi Koçbeyoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi şampiyonları ziyaretlere başladı.
Genç Kızlar Futsal’da, Bolu il birincisi olan ilçemiz takımıİbrahim Hilmi Koçbeyoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi şampiyonları Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal’ı makamında ziyaret etti. Bolu’yu Sakarya’da temsil edecek olan Gerede’nin takımı İbrahim Hilmi Koçbeyoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi şampiyonları Kaymakam Ünsal’ı makamında ziyaret ederek sohbet ettiler. Ziyarete eğitmen antrenörleri de eşlik etti. Bolu’da düzenlenen Okullararası Genç Kızlar Futsal İl Birinciliği müsabakalarında 8 takım arasından Gerede takımı İbrahim Hilmi Koçbeyoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi kız takımı şampiyon olarak memleketimize dönmüştü. Şampiyonları makamında ağırlayan Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal öğrenciler ile sohbet ederek başarılarından dolayı çeşitli hediyeler takdim etti.
Bolu’yu Sakarya’da temsil edecek olan İbrahim Hilmi Koçbeyoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi şampiyonları ziyaretlere başladı.

Genç Kızlar Futsal’da, Bolu il birincisi olan ilçemiz takımıİbrahim Hilmi Koçbeyoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi şampiyonları Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal’ı makamında ziyaret etti.

Bolu’yu Sakarya’da temsil edecek olan Gerede’nin takımı İbrahim Hilmi Koçbeyoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi şampiyonları Kaymakam Ünsal’ı makamında ziyaret ederek sohbet ettiler.

Ziyarete eğitmen antrenörleri de eşlik etti. Bolu’da düzenlenen Okullararası Genç Kızlar Futsal İl Birinciliği müsabakalarında 8 takım arasından Gerede takımı İbrahim Hilmi Koçbeyoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi kız takımı şampiyon olarak memleketimize dönmüştü.

Şampiyonları makamında ağırlayan Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal öğrenciler ile sohbet ederek başarılarından dolayı çeşitli hediyeler takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.