'Her türlü desteği vermeye devam edeceğim'

EĞİTİM 08.01.2018 - 13:14, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1638+ kez okundu.
 

'Her türlü desteği vermeye devam edeceğim'

"Güçlü yarınlara ancak eğitimli genç nesiller ile ulaşabiliriz. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın eğitim ve öğretim kalitesini üst düzeye çıkartmak için tüm imkânlarımızı seferber ettik."
Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, Eyüp Özdemir İmam Hatip Orta Okulu'nu ziyaret etti. Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal’a ziyarette İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Mehmet Kavuncu, İlçe Emniyet Müdürü Kürşat Ergün, İlçe Sağlık Grup Başkanı İbrahim Şahin ve İlçe  Yazı İşleri Müdürü Mustafa Şahin eşlik etti. Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, Eyüp Özdemir İmam Hatip Orta Okulu Müdürü Salih Karagöz’den okulun fiziki yapısı ve eğitim öğretim çalışmaları hakkında bilgi aldı. Ziyarette Eyüp Özdemir İmam Hatip Orta Okulu Okul Aile Birliği Başkanı Emin Fidan ve Kitirler Mahallesi Muhtarı Sıtkı Çakır da hazır bulundu. Okul binası ve dersliklerde incelemelerde bulunan Kaymakam Ünsal, okul idarecileri ile birlikte bir de değerlendirme toplantısı yaptı. Ardından öğrencilerle sohbet eden Ünsal; “Güçlü yarınlara ancak eğitimli genç nesiller ile ulaşabiliriz. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın eğitim ve öğretim kalitesini üst düzeye çıkartmak için tüm imkânlarımızı seferber ederek, her türlü desteği vermeye devam edeceğim” diye konuştu.
"Güçlü yarınlara ancak eğitimli genç nesiller ile ulaşabiliriz. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın eğitim ve öğretim kalitesini üst düzeye çıkartmak için tüm imkânlarımızı seferber ettik."

Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, Eyüp Özdemir İmam Hatip Orta Okulu'nu ziyaret etti.

Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal’a ziyarette İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Mehmet Kavuncu, İlçe Emniyet Müdürü Kürşat Ergün, İlçe Sağlık Grup Başkanı İbrahim Şahin ve İlçe  Yazı İşleri Müdürü Mustafa Şahin eşlik etti.

Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, Eyüp Özdemir İmam Hatip Orta Okulu Müdürü Salih Karagöz’den okulun fiziki yapısı ve eğitim öğretim çalışmaları hakkında bilgi aldı. Ziyarette Eyüp Özdemir İmam Hatip Orta Okulu Okul Aile Birliği Başkanı Emin Fidan ve Kitirler Mahallesi Muhtarı Sıtkı Çakır da hazır bulundu.

Okul binası ve dersliklerde incelemelerde bulunan Kaymakam Ünsal, okul idarecileri ile birlikte bir de değerlendirme toplantısı yaptı.

Ardından öğrencilerle sohbet eden Ünsal; “Güçlü yarınlara ancak eğitimli genç nesiller ile ulaşabiliriz. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın eğitim ve öğretim kalitesini üst düzeye çıkartmak için tüm imkânlarımızı seferber ederek, her türlü desteği vermeye devam edeceğim” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.