Şehidimiz dualarda da unutulmadı

YAŞAM 12.09.2017 - 10:01, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2548+ kez okundu.
 

Şehidimiz dualarda da unutulmadı

" Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, Geredeli şehidimiz Nazif Öztoprak’ın Karacadağ köyünde ikamet eden ailesini ziyaret etti. "
Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, Karacadağ köyünde Şehid Nazif Öztoprak’ın ailesini ziyaret etti. Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, Geredeli şehidimiz Nazif Öztoprak’ın Karacadağ köyünde ikamet eden ailesini ziyaret etti. Kaymakam Cengiz Ünsal’a ziyarette Jandarma Komutanı Teğmen Mustafa Ülger, İlçe Emniyet Müdürü Mesut Aslan, İlçe Yazı İşleri Müdürü Mustafa Şahin, İlçe Müftüsü Abdurrahman Şenoğlu, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Nihat Çelikbaş ve Sağlık Grup Başkanı İrfan İlter eşlik etti. 2005 yılında Diyarbakır Devegeçidi’nde şehit olan Nazif Öztoprak’ın Babası Nazif Öztoprak ve Annesi Hatice Öztoprak ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek protokole teşekkür etti. Şehidin ailesi ile sohbet eden Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal bir istekleri olup olmadığını sorarak; “Şehit ailelerimiz ve Gazilerimizin istekleri bizim için emirdir. Şehit yakınları ve gazilerimiz bizim baş tacımızdır. Her zaman yanınızdayız” dedi. Şehidimizin ailesi ise ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal’a teşekkür ettiler. Kuran-ı Kerim tilavetinin ve yapılan duanın ardından ziyaret sona erdi.
" Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, Geredeli şehidimiz Nazif Öztoprak’ın Karacadağ köyünde ikamet eden ailesini ziyaret etti. "

Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, Karacadağ köyünde Şehid Nazif Öztoprak’ın ailesini ziyaret etti.

Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, Geredeli şehidimiz Nazif Öztoprak’ın Karacadağ köyünde ikamet eden ailesini ziyaret etti.

Kaymakam Cengiz Ünsal’a ziyarette Jandarma Komutanı Teğmen Mustafa Ülger, İlçe Emniyet Müdürü Mesut Aslan, İlçe Yazı İşleri Müdürü Mustafa Şahin, İlçe Müftüsü Abdurrahman Şenoğlu, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Nihat Çelikbaş ve Sağlık Grup Başkanı İrfan İlter eşlik etti. 2005 yılında Diyarbakır Devegeçidi’nde şehit olan Nazif Öztoprak’ın Babası Nazif Öztoprak ve Annesi Hatice Öztoprak ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek protokole teşekkür etti.

Şehidin ailesi ile sohbet eden Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal bir istekleri olup olmadığını sorarak; “Şehit ailelerimiz ve Gazilerimizin istekleri bizim için emirdir. Şehit yakınları ve gazilerimiz bizim baş tacımızdır. Her zaman yanınızdayız” dedi.

Şehidimizin ailesi ise ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal’a teşekkür ettiler. Kuran-ı Kerim tilavetinin ve yapılan duanın ardından ziyaret sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.