O köylere 70 bin m² kilitli parke döşenecek!

YAŞAM 08.08.2018 - 10:45, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2852+ kez okundu.
 

O köylere 70 bin m² kilitli parke döşenecek!

"Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal; "Amacımız vatandaşa hizmeti en sağlıklı ve en verimli şekilde ulaştırmaktır," dedi."
Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, Kaymakamlık tarafından ilçe köylerinde yapılmakta olan parke taşı çalışmalarını yerinde inceledi. Ünsal, yılsonuna kadar köylerde 70 bin m² kilitli parke döşeneceğini dile getirdi.  İncelemeler sırasında Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal’a, İlçe Özel İdare Müdürü Osman Kalem eşlik etti.  Gerede'de; Sofular Köyü, Yazıkara Köyü, Halaçlar Köyü, Çoğullu Köyü, Kürkçüler Köyü, Sapanlıurgancılar Köyü ve Dursunfakı Köylerinde yapılan köy içi yollar ve meydanların düzenlenmesi kapsamında kilitli parke taşı döşeme işini yerinde inceleyen Kaymakam Ünsal, yetkililerden yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. İnceleme esnasında köy halkı ile de sohbet eden Kaymakam Ünsal, "Amacımız vatandaşa hizmeti en sağlıklı ve en verimli şekilde ulaştırmaktır," diye konuştu. Ünsal, şunları anlattı; “ilçemize bağlı köylerimizde yıl sonuna kadar 70.000m² kilitli parke yapımı işini tamamlamış olacağız. Bu yıl bütün köylerimizin ihtiyaçları göz önünde bulundurularak ihtiyaç duyulan 74 köyümüzde kilitli parke çalışması yapmaktayız. Vatandaşlarımız, hizmetin her türlüsünün en iyisine layıktır, amacımız vatandaşa hizmeti en sağlıklı ve en verimli şekilde ulaştırmaktır. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.” Vatandaşlar Kaymakam Ünsal’ın yakın ilgisinden duydukları memnuniyeti dile getirerek kendisine teşekkür etti.
"Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal; "Amacımız vatandaşa hizmeti en sağlıklı ve en verimli şekilde ulaştırmaktır," dedi."

Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, Kaymakamlık tarafından ilçe köylerinde yapılmakta olan parke taşı çalışmalarını yerinde inceledi. Ünsal, yılsonuna kadar köylerde 70 bin m² kilitli parke döşeneceğini dile getirdi. 

İncelemeler sırasında Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal’a, İlçe Özel İdare Müdürü Osman Kalem eşlik etti. 

Gerede'de; Sofular Köyü, Yazıkara Köyü, Halaçlar Köyü, Çoğullu Köyü, Kürkçüler Köyü, Sapanlıurgancılar Köyü ve Dursunfakı Köylerinde yapılan köy içi yollar ve meydanların düzenlenmesi kapsamında kilitli parke taşı döşeme işini yerinde inceleyen Kaymakam Ünsal, yetkililerden yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

İnceleme esnasında köy halkı ile de sohbet eden Kaymakam Ünsal, "Amacımız vatandaşa hizmeti en sağlıklı ve en verimli şekilde ulaştırmaktır," diye konuştu.

Ünsal, şunları anlattı; “ilçemize bağlı köylerimizde yıl sonuna kadar 70.000m² kilitli parke yapımı işini tamamlamış olacağız. Bu yıl bütün köylerimizin ihtiyaçları göz önünde bulundurularak ihtiyaç duyulan 74 köyümüzde kilitli parke çalışması yapmaktayız. Vatandaşlarımız, hizmetin her türlüsünün en iyisine layıktır, amacımız vatandaşa hizmeti en sağlıklı ve en verimli şekilde ulaştırmaktır. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.”

Vatandaşlar Kaymakam Ünsal’ın yakın ilgisinden duydukları memnuniyeti dile getirerek kendisine teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.