Yeni müdür makamda..

GÜNDEM 27.10.2018 - 08:58, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 3758+ kez okundu.
 

Yeni müdür makamda..

"Gerede Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu'na atanan Hatice Ünlüol, Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal’ı makamında ziyaret etti."
Gerede Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu eski müdürü Selami Şen’in İl’e tayin edilmesinin ardından yerine atanan yeni müdür Hatice Ünlüol, Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal’ı makamında ziyaret ederek bilgi verdi. Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, Gerede Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Müdürü olarak göreve başlayan Hatice Ünlüol’u kabul etti. Kaymakam Ünsal, Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu olarak göreve başlayan Hatice Ünlüol’a  hayırlı olsun dileğinde bulunarak, çalışmalarında başarılar diledi.
"Gerede Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu'na atanan Hatice Ünlüol, Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal’ı makamında ziyaret etti."

Gerede Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu eski müdürü Selami Şen’in İl’e tayin edilmesinin ardından yerine atanan yeni müdür Hatice Ünlüol, Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal’ı makamında ziyaret ederek bilgi verdi.

Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, Gerede Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Müdürü olarak göreve başlayan Hatice Ünlüol’u kabul etti.

Kaymakam Ünsal, Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu olarak göreve başlayan Hatice Ünlüol’a  hayırlı olsun dileğinde bulunarak, çalışmalarında başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.