Kaymakam; 'Geleceğe taşıyacağız'

EĞİTİM 19.10.2017 - 09:45, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1336+ kez okundu.
 

Kaymakam; 'Geleceğe taşıyacağız'

"Kaymakam Cengiz Ünsal, "İnşallah Gerede’yi esnafımız da dahil herkesin katkısıyla hep birlikte ve elbirliğiyle geleceğe taşıyacağız," dedi."
Devletin sıcak yüzünü halkına yansıtmayı başaran nadir isimlerden biri olan Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, zaman zaman vatandaş ve esnafla bir araya geliyor. Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, ilçemizin bel kemiği tabakhane esnaflarını ziyaret ederek talep ve sorunlarını dinledi. Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal’ı işyerlerinde görmekten mutlu olduklarını dile getiren esnaflar, sorunlarını ilçenin en yetkili mülki idare amirine ilk ağızdan iletebilmenin kendilerini memnun ettiğini söylediler. Ziyarette işletme yetkilileri “Devletin sıcak, şefkatli ve anlayışlı yüzünü Gerede’ye geldiği günden itibaren sürdüren, her daim halkla iç içe olan, vatandaşların sorunlarıyla yakından ilgilenen Sayın Kaymakamımız Cengiz Ünsal’a yapmış olduğu bu ziyaretler için teşekkür ediyoruz” sözlerini ifade ettiler. Ziyaretlere ilişkin yaptığı açıklamada toplumun her kesimini kucaklayan ve iletişimi, istişareyi önemseyen bir yönetim anlayışı benimsediklerini ifade eden Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal; "Gerede’yi esnafımız da dahil herkesin katkısıyla hep birlikte ve elbirliğiyle geleceğe taşıyacağız," dedi. Kaymakam Ünsal; “Zaman zaman çeşitli vesilelerle ziyaretler yaparak, toplantılar düzenleyerek esnafımızın, vatandaşımızın sorun ve taleplerini yerinde dinliyoruz. Esnaflarımızın istek ve sorunlarının en kısa sürede çözüme kavuşturmak için azami gayret gösteriyoruz. Bugün tabakhane esnaflarımızı ziyaret ettik ve istişarelerde bulunduk. İnşallah Gerede’yi esnafımız da dahil herkesin katkısıyla hep birlikte ve elbirliğiyle geleceğe taşıyacağız. Esnaf kardeşlerimize hayırlı işler bereketli kazançlar diyorum” şeklinde konuştu.
"Kaymakam Cengiz Ünsal, "İnşallah Gerede’yi esnafımız da dahil herkesin katkısıyla hep birlikte ve elbirliğiyle geleceğe taşıyacağız," dedi."

Devletin sıcak yüzünü halkına yansıtmayı başaran nadir isimlerden biri olan Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, zaman zaman vatandaş ve esnafla bir araya geliyor.

Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, ilçemizin bel kemiği tabakhane esnaflarını ziyaret ederek talep ve sorunlarını dinledi.

Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal’ı işyerlerinde görmekten mutlu olduklarını dile getiren esnaflar, sorunlarını ilçenin en yetkili mülki idare amirine ilk ağızdan iletebilmenin kendilerini memnun ettiğini söylediler.

Ziyarette işletme yetkilileri “Devletin sıcak, şefkatli ve anlayışlı yüzünü Gerede’ye geldiği günden itibaren sürdüren, her daim halkla iç içe olan, vatandaşların sorunlarıyla yakından ilgilenen Sayın Kaymakamımız Cengiz Ünsal’a yapmış olduğu bu ziyaretler için teşekkür ediyoruz” sözlerini ifade ettiler.

Ziyaretlere ilişkin yaptığı açıklamada toplumun her kesimini kucaklayan ve iletişimi, istişareyi önemseyen bir yönetim anlayışı benimsediklerini ifade eden Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal; "Gerede’yi esnafımız da dahil herkesin katkısıyla hep birlikte ve elbirliğiyle geleceğe taşıyacağız," dedi.

Kaymakam Ünsal; “Zaman zaman çeşitli vesilelerle ziyaretler yaparak, toplantılar düzenleyerek esnafımızın, vatandaşımızın sorun ve taleplerini yerinde dinliyoruz. Esnaflarımızın istek ve sorunlarının en kısa sürede çözüme kavuşturmak için azami gayret gösteriyoruz. Bugün tabakhane esnaflarımızı ziyaret ettik ve istişarelerde bulunduk. İnşallah Gerede’yi esnafımız da dahil herkesin katkısıyla hep birlikte ve elbirliğiyle geleceğe taşıyacağız. Esnaf kardeşlerimize hayırlı işler bereketli kazançlar diyorum” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.