Köylere ilk etapta ne kadar yapılacak?

YAŞAM 08.08.2019 - 11:12, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1638+ kez okundu.
 

Köylere ilk etapta ne kadar yapılacak?

"Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal; 'İlçemize bağlı köylerimizde ilk etapta 41 bin m² kilitli parke yapımı işini tamamlamış olacağız.' dedi."
Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, yapımı devam eden kilitli parke taşı döşeme işi çalışmalarını yerinde inceledi. Köylerde devam eden köy içi yollar ve meydanların düzenlenmesi kapsamında kilitli parke taşı döşeme işleri yerinde incelendi. İncelemeler sırasında Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal’a, İlçe Özel İdare Müdürü Ahmet Korkmaz, Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Osman Kalem ve Özel İdare Teknikeri Mehmet Aykanat eşlik etti. Yetkililerden yapılan çalışmalar hakkında bilgi alarak, köy halkı ile sohbet eden Kaymakam Ünsal “İlçemize bağlı köylerimizde ilk etapta 41 bin m² kilitli parke yapımı işini tamamlamış olacağız. Kilitli parke taşı döşeme işi ile köylerimizin ihtiyaçları göz önünde bulundurularak ihtiyaç duyulan 45 köyümüzde kilitli parke çalışması yapmaktayız. Vatandaşlarımız, hizmetin her türlüsünün en iyisine layıktır, amacımız vatandaşa hizmeti en sağlıklı ve en verimli şekilde ulaştırmaktır. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” diye konuştu.
"Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal; 'İlçemize bağlı köylerimizde ilk etapta 41 bin m² kilitli parke yapımı işini tamamlamış olacağız.' dedi."

Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, yapımı devam eden kilitli parke taşı döşeme işi çalışmalarını yerinde inceledi. Köylerde devam eden köy içi yollar ve meydanların düzenlenmesi kapsamında kilitli parke taşı döşeme işleri yerinde incelendi.

İncelemeler sırasında Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal’a, İlçe Özel İdare Müdürü Ahmet Korkmaz, Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Osman Kalem ve Özel İdare Teknikeri Mehmet Aykanat eşlik etti.

Yetkililerden yapılan çalışmalar hakkında bilgi alarak, köy halkı ile sohbet eden Kaymakam Ünsal “İlçemize bağlı köylerimizde ilk etapta 41 bin m² kilitli parke yapımı işini tamamlamış olacağız. Kilitli parke taşı döşeme işi ile köylerimizin ihtiyaçları göz önünde bulundurularak ihtiyaç duyulan 45 köyümüzde kilitli parke çalışması yapmaktayız. Vatandaşlarımız, hizmetin her türlüsünün en iyisine layıktır, amacımız vatandaşa hizmeti en sağlıklı ve en verimli şekilde ulaştırmaktır. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.