2.5 km sıcak asfalt!..

YAŞAM 09.09.2019 - 08:28, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2370+ kez okundu.
 

2.5 km sıcak asfalt!..

"Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, emeği geçen herkese teşekkür ederek yapılan çalışmaların hayırlı olmasını diledi. "
Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal 2019 KÖYDES projeleri kapsamında, Gerede Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından yapılan sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. İlçemiz Çalaman-Çukurca grup yolunun 2.5 km sıcak asfalt çalışmalarında incelemelerde bulunarak çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alan Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, köy grup yollarının sıcak asfaltlanmasının öncelikleri olduğunu belirterek; "Vatandaşlarımız her türlü hizmetin en iyisine layıktır, amacımız vatandaşa hizmeti en sağlıklı ve en verimli şekilde ulaştırmaktır” diye konuştu. Kaymakam Ünsal, emeği geçen herkese teşekkür ederek yapılan çalışmaların hayırlı olmasını diledi. İncelemeler sırasında Cengiz Ünsal’a, Köylere Hizmet Götürme Birliği  Müdürü Osman Kalem eşlik etti.
"Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, emeği geçen herkese teşekkür ederek yapılan çalışmaların hayırlı olmasını diledi. "

Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal 2019 KÖYDES projeleri kapsamında, Gerede Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından yapılan sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

İlçemiz Çalaman-Çukurca grup yolunun 2.5 km sıcak asfalt çalışmalarında incelemelerde bulunarak çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alan Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, köy grup yollarının sıcak asfaltlanmasının öncelikleri olduğunu belirterek; "Vatandaşlarımız her türlü hizmetin en iyisine layıktır, amacımız vatandaşa hizmeti en sağlıklı ve en verimli şekilde ulaştırmaktır” diye konuştu.

Kaymakam Ünsal, emeği geçen herkese teşekkür ederek yapılan çalışmaların hayırlı olmasını diledi. İncelemeler sırasında Cengiz Ünsal’a, Köylere Hizmet Götürme Birliği  Müdürü Osman Kalem eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.