'Üzerinize düşen görevi yerine getirin..'

YAŞAM 22.11.2018 - 10:29, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1450+ kez okundu.
 

'Üzerinize düşen görevi yerine getirin..'

"İlçemizde kış ayında görülen yoğun kar yağışından dolayı ulaşım ve eğitimde zaman zaman aksaklıklar meydana geldiğini belirten Kaymakam Ünsal, bu aksaklıkların önüne geçmek için alınacak tedbirleri masaya yatırdı."
Gerede'de alınması gereken kış tedbirleri toplantısı gerçekleştirildi. Kış mevsiminde alınacak trafik tedbirleri bilgilendirme toplantısı Kaymakamlık Toplantı Salonu’nda, Kaymakam Cengiz Ünsal başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıya Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, Belediye Başkanı Mustafa Allar ve İlçe Trafik Komisyonu üyeleri katıldı. Toplantı açılışında Kaymakam Cengiz Ünsal, ilçemizin kış mevsimine hazırlıklı olarak girmesi için her kurumun üzerine düşen görevi yerine getirilmesini istedi. İlçemizde kış ayında görülen yoğun kar yağışından dolayı ulaşım ve eğitimde zaman zaman aksaklıklar meydana geldiğini belirten Kaymakam Ünsal, bu aksaklıkların önüne geçmek için alınacak tedbirleri masaya yatırdı. Ünsal; "Alacağımız tedbirler, öğrencilerimiz başta olmak üzere tüm vatandaşlarımızın can güvenliğinin sağlanması ve eğitim hizmetlerinin aksamadan devam etmesi için oldukça önemli," şeklinde konuştu. Konuşmanın ardından kış mevsiminde günlük yaşamı olumsuz yönde etkileyecek hava koşullarında, şehirlerarası, şehir içi ve köy yollarının trafiğe açık bulundurulması ve güvenli trafik akışının sağlanması için,  ilgili kurumların alacağı tedbir, görev ve sorumluluklar belirlendi.
"İlçemizde kış ayında görülen yoğun kar yağışından dolayı ulaşım ve eğitimde zaman zaman aksaklıklar meydana geldiğini belirten Kaymakam Ünsal, bu aksaklıkların önüne geçmek için alınacak tedbirleri masaya yatırdı."

Gerede'de alınması gereken kış tedbirleri toplantısı gerçekleştirildi. Kış mevsiminde alınacak trafik tedbirleri bilgilendirme toplantısı Kaymakamlık Toplantı Salonu’nda, Kaymakam Cengiz Ünsal başkanlığında gerçekleştirildi.

Toplantıya Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, Belediye Başkanı Mustafa Allar ve İlçe Trafik Komisyonu üyeleri katıldı. Toplantı açılışında Kaymakam Cengiz Ünsal, ilçemizin kış mevsimine hazırlıklı olarak girmesi için her kurumun üzerine düşen görevi yerine getirilmesini istedi.

İlçemizde kış ayında görülen yoğun kar yağışından dolayı ulaşım ve eğitimde zaman zaman aksaklıklar meydana geldiğini belirten Kaymakam Ünsal, bu aksaklıkların önüne geçmek için alınacak tedbirleri masaya yatırdı.

Ünsal; "Alacağımız tedbirler, öğrencilerimiz başta olmak üzere tüm vatandaşlarımızın can güvenliğinin sağlanması ve eğitim hizmetlerinin aksamadan devam etmesi için oldukça önemli," şeklinde konuştu.

Konuşmanın ardından kış mevsiminde günlük yaşamı olumsuz yönde etkileyecek hava koşullarında, şehirlerarası, şehir içi ve köy yollarının trafiğe açık bulundurulması ve güvenli trafik akışının sağlanması için,  ilgili kurumların alacağı tedbir, görev ve sorumluluklar belirlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.