Gerede'ye hem okul hem de yurt!..

EĞİTİM 17.08.2018 - 16:11, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2218+ kez okundu.
 

Gerede'ye hem okul hem de yurt!..

"16 derslikli Esentepe Aşçılık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve 100 öğrenci kapasiteli yurt binası inşaatı ilerlemeye devam ediyor."
Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, yapımı devam eden Esentepe Aşçılık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve yurt binası inşaatlarında incelemelerde bulundu. Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal yapımı devam eden 16 derslikli Esentepe Aşçılık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve 100 öğrenci kapasiteli yurt binası inşaatları ile ilgili kurum yetkilileri ile üstlenici firma yetkililerinden inşaatların son durumu, fiziki gerçekleşme, derslikler vb. gibi birçok konuda bilgi aldı. Ardından inşaat alanlarını gezerek yerinde incelemelerde bulundu. Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal “Eğitime yapılan yatırım insana yapılan yatırımdır; insana yapılan yatırım ülke geleceğine yapılan yatırımdır. Çocuklar bizim geleceğimizdir” dedi.
"16 derslikli Esentepe Aşçılık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve 100 öğrenci kapasiteli yurt binası inşaatı ilerlemeye devam ediyor."

Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, yapımı devam eden Esentepe Aşçılık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve yurt binası inşaatlarında incelemelerde bulundu.

Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal yapımı devam eden 16 derslikli Esentepe Aşçılık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve 100 öğrenci kapasiteli yurt binası inşaatları ile ilgili kurum yetkilileri ile üstlenici firma yetkililerinden inşaatların son durumu, fiziki gerçekleşme, derslikler vb. gibi birçok konuda bilgi aldı.

Ardından inşaat alanlarını gezerek yerinde incelemelerde bulundu. Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal “Eğitime yapılan yatırım insana yapılan yatırımdır; insana yapılan yatırım ülke geleceğine yapılan yatırımdır. Çocuklar bizim geleceğimizdir” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.